fbpx

Hydrafacial tretman – SHE Beauty Lounge

HF
Hydrafacial tretman – SHE Beauty Lounge

Hydrafacial tretmani za njegu kože osvojili svijet odmah vidljivim i dugotrajna rezultatima, odličnim podnošenjem i efikasnošću.

U samo jednom koraku obavlja se dubinsko čišćenje, piling, ekstrakcija nečistoća i dubinska njega kvalitetnim serumima.

Ponosni smo što vam ovu svjetsku kozmetološku inovaciju od sada možemo ponuditi i u našem salonu u Splitu.

Što je Hydrafacial tretman?

Hydrafacial tretman je neinvazivan kozmetički postupak za njegu kože posebno patentiranim Hydrafacial Syndeo uređajem koji kombinira čišćenje, piling, izvlačenje nečistoća vakuumom i hidrataciju posebnim serumima razvijenim za različite tipove kože i stanja.

Za razliku od drugih uređaja, koji provode njegu kože u fazama, ili osiguravaju samo jednu fazu njege, na primjer čišćenje, eksfolijaciju, hidrataciju ili tretman pojedinog kožnog stanja, Hydrafacial istodobno čisti i hidratizira lice, a zatim posebnim vakuumskim nastavkom izvlači nečistoće i zatim hrani lice posebnim serumima.

Mnogi klijenti rezultate vide odmah – koža je vidno mekša, blistavija, čišća i zategnutija, a period oporavka nije potreban.

Zato se, osim za redovitu njegu, HydraFacial tretman često koristi prije važnih događanja kada želimo da lice zablista u punom sjaju.

A tu je još jedna prednost – cijeli tretman prosječno traje pola sata. Znači da kompletnu njegu lica s odličnim rezultatima možete lako obaviti u pauzi za ručak. Kako nema potrebe za oporavkom, odmah možete nanijeti šminku i nastaviti, osvježeni i blistavi, s vašim redovnim dnevnim aktivnostima.

Hydrafacial je cjelovit tretman kojim smo oduševljeni – osim čišćenja, eksfolijacije i njege bogatim serumima, na kraju se može dodati i pomlađivanje ili njega crvenim i plavim svjetlom, čime se wow efekt dodatno ojačava.

Kako radi Hydrafacial tretman?

Hydrafacial tretman provodi se s pomoću posebnog uređaja Hydrafacial Syndeo koji dolazi s više vrsta različitih aplikatora, a koristi širok spektar hranjivih i hidratantnih seruma, prilagođenih raznim tipovima i stanjima kože.

Jedan od aplikatora je posebna štrcaljka koja stvara vrtlog hidratizirajućeg seruma koji istovremeno izvlači nečistoće iz pora i dubinski je vlaži. Ovo je odlična metoda na koju koža odlično reagira, a istodobno čišćenje i hidratizacija sprečavaju isušivanje ili iritaciju kože.

Zatim je tu vakuumski nastavak koji nježno, ali temeljito uklanja nečistoće iz pora, mitesera i komedona. I na kraju, imamo nastavke za pomlađivanje kože plavom i crvenom svjetlošću.

Koraci u Hydrafacial tretmanu

HydraFacial tretman provodi se u tri koraka koji objedinjuju sve faze redovite njege kože.

Čišćenje i piling

U ovom koraku ugodnim vrtlogom hidratantnog seruma nježno se uklanjaju mrtve stanice s površine kože. Zatim se mješavinom glikolne i salicilne kiseline nježno, ali iznimno efikasno provodi dubinski piling kože. Ovaj korak skida slojeve nečistoća i mrtvih stanica, otkrivajući blistav i zdrav sjaj mlade, svježe kože.

Ekstrakcija i hidratacija

Hydrafacial vakuumski nastavak uklanja nečistoće iz pora bezbolnom aspiracijom, a istodobno njeguje kožu raskošnim serumima bogatim antioksidansima, peptidima i hijaluronskim kiselinama koji je osvježavaju, hrane i štite. Ovo je posebno važno za masnu kožu te kožu sklonu aknama, miteserima i komedonima.

Infuzija i zaštita

Završni korak njege provodi se serumima prilagođenim potrebama kože kako bi se postigli ciljevi njege – uklanjanje bora, hiperpigmentacije, akni, proširenih bora ili rješavanje drugih specifičnih poteškoća kože.

Nakon trećeg koraka većina klijenata odmah primijeti snažan wow efekt – poboljšanje teksture, izgleda i kvalitete kože uz vidljivo smanjenje problema (akni, bora, mitesera, crvenila ili drugih stanja kože).

Prednosti Hydrafacial tretmana za kožu

Ovaj tretman je iznimno djelotvoran, brzo se provodi, ne iritira kožu i omogućava kvalitetno tretiranje svih tipova kože i kožnih problema, u rasponu od proširenih pora, preko hiperpigmentacije i bora do akni.

Prednost mu je i to što nije potreban period oporavka, a većina klijenata ga odlično podnosi i jako lijepo reagira na HydraFacial patentiranu kozmetiku.

I na kraju, trajanje tretmana je tridesetak minuta – što mnogim ljudima puno znači – često je teško pronaći puno vremena za njegu pa preskačemo tretmane ili ih odgađamo. Ovaj tretman je kratak i sladak – što znači da možemo biti redoviti i skrbiti o svojoj koži na najbolji mogući način čak i u zahtjevnim i stresnim periodima života.

Za Koga je Hydrafacial tretman?

Hydrafacial je odličan izbor za većinu ljudi, za sve tipove kože i različite kožne probleme zahvaljujući neinvazivnom pristupu njezi i širokoj paleti njegujućih seruma, posebno prilagođenih individualnim potrebama klijenata.

Tipovi kože i Hydrafacial

Hydrafacial tretman svakom tipu kože pruža njegu koja joj je potrebna, osiguravajući željene rezultate i uklanjajući tipične probleme.

Kod suhe kože osigurava se raskošna hidratizacija koja obnavlja vlagu i poboljšava teksturu kože, a nježna eksfolijacija bez iritacije vraća sjaj i blistavost.

Hydrafacial je odličan za masnu kožu i kožu sklonu aknama, miteserima i komedonima jer vakuumsko čišćenje pora i uklanjanje viška sebuma omogućava koži da diše, sprečava infekcije i nastanak akni, a kvalitetni serumi bazirani na prirodnim kiselinama odlično reguliraju proizvodnju masnoće.

Mješovitu kožu možemo njegovati prema zonama, prilagođavajući tretman za svaku zonu ponaosob, što je odlična mogućnost koju drugi tretmani često nemaju. Zato mješovita koža odlično reagira na Hydrafacial tretmane.

Osjetljiva koža obično jako dobro podnosi ovaj tretman zahvaljujući odličnim serumima, baziranim na umirujućim sastojcima prilagođenim potrebama osjetljive kože.

Njega normalne kože Hydrafacial tretmanima osigurava očuvanje ravnoteže, kvalitetnu hidrataciju i tako čuva prirodnu svježinu i zdrav sjaj.

Posebna je vrijednost Hydrafacial tretmana to što se mogu dodatno prilagoditi svakoj osobi i tako ciljano djelovati na pojedini dio kože, sva njezina stanja i osigurati poštedu osjetljivijeg dijela kože odnosno intenzivniju njegu samo onog dijela lica gdje je to potrebno.

Postoje rijetka stanja kad Hydrafacial možda nije idealno rješenje – ali kao i sa svim kozmetološkim postupcima najvažnije je razgovarati s dobro obrazovanom i licenciranom kozmetičarkom koja će procijeniti potrebe vaše kože i osigurati odabir metode koja je najbolji izbor za vašu kožu.

U SHE Beauty Loungeu imamo širok izbor tretmana i uvijek ćemo na prvo mjesto staviti vašu dobrobit te vam preporučiti one tretmane koje će za vas imati najbolji efekt.

Kada odabrati Hydrafacial tretman?

Hydrafacial je odličan izbor za redovitu njegu kože – prevenira probleme, čuva mladolikost, svježinu i sjaj.

No, odličan je i ako želite zablistati prije važnih događaja. Vjenčanje, rođendan, eventi ili fotografiranje trenuci su kad želimo biti posebno lijepi i njegovani – a Hydrafacial će nam u tome pružiti punu podršku. U samo pola sata koža zablista u svojem najboljem izdanju, a šminku se može nanijeti odmah nakon tretmana, bez potrebe da se koža odmara ili oporavlja.

Preporučujemo i intenzivnije njegovati kožu na prijelazu iz ljeta u jesen i zime u proljeće – zima i ljeto su grubi prema koži. Ekstremne temperature, izloženost suncu, soli ili vjetru i hladnoći vani, a unutra grijanim i suhim prostorima ostavljaju trag – bez obzira na svu kućnu njegu.

Zato je iznimno važno nakon završetka zime ili ljeta priuštiti koži njegujuće tretmane koji će je oporaviti i tako spriječiti starenje i razvoj pjega, bora, hrapavosti i drugih nepoželjnih stanja.

Ako vas muče akne, Hydrafacial će pomoći brzo i efikasno – zato na prvi znak izbijanja akni možete doći i spriječiti daljnje izbijanje dubinskim čišćenjem i vakuumskom aspiracijom te njegom odličnim serumima protiv akni.

Kako se pripremiti za tretman?

Za Hydrafacial tretman obično nije potrebna neka posebna priprema.

Ipak, kao i kod svih tretmana idealno bi bilo da izbjegavate izlaganje kože suncu, agresivnim tretmanima i preparatima barem tjedan dana prije dolaska na Hydrafacial.

Njega kože nakon Hydrafacial tretmana

Nakon Hydrafacial tretmana njegujte kožu preparatima prilagođenim potrebama vaše kože i primjenjujte sve mjere zaštite zdravlja i mladolikosti vaše kože.

Neposredno nakon tretmana nastojte izbjeći saunu, vrele kupke ili jako vruć tuš.

Za očuvanje zdravlja kože potrebno je ne izlagati kožu lica jakom suncu – osobito ne bez UV zaštite, hidratizirati je iznutra i izvana – pijte dovoljno vode, koristite blage i kvalitetne preparate za njegu.

I naravno – zdravlje kože samo je djelić cjelokupnog zdravlja o kojem je potrebno brinuti na svim razinama – zdravom prehranom, vježbanjem, kretanjem na čistom zraku, redovitom i urednim snom i opuštanjem.

Hydrafacial tretmani velik su napredak u kozmetologiji i ponosni smo i sretni što ih od sada imamo u našoj ponudi te vam možemo pružiti još cjelovitiju njegu vašeg lica i tijela. Oduševljeni smo rezultatima – pozivamo vas da i vi isprobate ovu predivnu metodu očuvanja ljepote i mladolikosti.

Ako imate pitanje vezano uz Hydrafacial tretman ili želite razgovarati s kozmetičarkom o vašoj koži te kako joj pružiti idealnu skrb – obratite nam se s povjerenjem!

Česta pitanja i zablude o Hydrafacial tretmanu

Je li Hydrafacial tretman bolan?

Zabluda: Hydrafacial je bolan postupak.

Istina: Tretman je uglavnom bezbolan i vrlo ugodan.

Može li Hydrafacial izazvati akne?

Zabluda: Hydrafacial pogoršava akne.

Istina: Hydrafacial često pomaže u smanjenju akni i poboljšanju stanja kože.

Je li Hydrafacial pogodan za sve tipove kože?

Zabluda: Hydrafacial nije prikladan za osjetljive tipove kože.

Istina: Hydrafacial je prilagodljiv i pogodan za gotovo sve tipove kože.

Koliko često treba raditi Hydrafacial tretman?

Zabluda: Hydrafacial treba raditi svaki tjedan.

Istina: Preporučuje se jednom mjesečno, ovisno o tipu kože i potrebama.

Mogu li se rezultati Hydrafaciala vidjeti odmah?

Zabluda: Rezultati su vidljivi tek nakon više tretmana.

Istina: Većina klijenata primjećuje poboljšanja odmah nakon prvog tretmana.

Je li Hydrafacial siguran tijekom trudnoće?

Zabluda: Hydrafacial je potpuno siguran tijekom trudnoće.

Istina: Trudnice bi trebale konzultirati liječnika prije tretmana.

Hoće li Hydrafacial izbrisati sve bore?

Zabluda: HydraFacial može ukloniti sve bore.

Istina: Hydrafacial poboljšava teksturu kože i može smanjiti vidljivost finih linija, ali ne uklanja duboke bore.

Može li Hydrafacial zamijeniti kirurške zahvate?

Zabluda: Hydrafacial je alternativa estetskim operacijama.

Istina: Hydrafacial je neinvazivni tretman i ne može zamijeniti rezultate koje pružaju estetski kirurški zahvati.

Je li Hydrafacial efikasan u uklanjanju hiperpigmentacije?

Zabluda: Hydrafacial potpuno uklanja hiperpigmentacije.

Istina: Hydrafacial može pomoći u smanjenju vidljivosti hiperpigmentacije, ali ne može je u potpunosti ukloniti.

Treba li posebna priprema prije Hydrafacial tretmana?

Zabluda: Potrebna je opsežna priprema prije tretmana.

Istina: Hydrafacial ne zahtijeva posebnu pripremu, ali je preporučljivo izbjegavati agresivne tretmane kože neposredno prije.

PODIJELITE SA DRUGIMA:

Naručite se za tretman ili zatražite besplatne konzultacije

DARUJTE
GIFT CARD

Ostali članci

Radiofrekvencija lica: Tajna mladolikog izgleda bez kirurških zahvata!

Dermaplaning: Tajna sjajne i mladalačke kože je otkrivena!

Hydrafacial tretman – SHE Beauty Lounge

Piling lica

Salon za nokte otkriva tajne savršene manikure i najnovije trendove u njezi noktiju

Put prema čistom licu: definitivni vodič za borbu protiv akni

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice