fbpx

Depilacija

Profesionalno provedena depilacija osigurava dugotrajan i kvalitetan rezultat, sprečava nastanak infekcija, urastanje dlačica i druge neugodnosti.Naše kozmetičarke pobrinut će se da vaša koža bude savršeno depilirana – glatka, baršunasta i ugodna na dodir.

TRAJANJE TRETMANA

15-90min

BROJ TRETMANA

1

CIJENA TRETMANA

Pogledajte u cjeniku

Navigacija

OPIS TRETMANA

Odabir metode depilacije ovisi o osobnoj preferenciji, ali i mjestu uklanjanja dlačica.

Depilacija šećernom pastom

Egipatska depilacija se jako dobro podnosi, a iznimno je djelotvorna. Ne izaziva crvenilo, iritaciju ni urastanje dlačica. Redovitom primjene egipatske depilacije dlake će postati mekše ili čak prestati rasti.

Ovaj tip depilacije radi se nanošenjem šećerne paste u suprotnom smjeru od rasta dlake, dok se dlačice čupaju povlačenjem paste u smjeru rasta. Zato dlačice ne pucaju, ne dolazi do upala i urastanja.

Ova je metoda dobar izbor za osobe s jakim i tamnim dlakama.

Depilacija hladnim voskom

Depilacija hladnim voskom je namijenjena svim uzrastima, a posebno se preporučuje početi s tretmanom u mlađoj dobi. Tada su dlačice mekše, pa je depilacija bezbolnija. Što se ranije počne, koža će lakše podnositi depilaciju, a dlačice će s vremenom oslabiti.

Depilacija toplim voskom

Metoda uklanjanja dlačica toplim voskom je praktična metoda omiljena iz dva razloga:

  • uklanjanjem dlačica iz korijena njihov se rast usporava
  • topli vosak daje efekt pilinga jer uz dlačice otklanja i mrtvi površinski sloj kože pa su noge glatke i baršunaste.

Topli tekući vosak nanosi se drvenom ili plastičnom špatulom na regiju koja se depilira. Jako je važno da temperatura bude optimalna – zbog rizika od opeklina ovu se metodu preporučuje raditi samo u salonima gdje kozmetičarka uz stručno znanje raspolaže i adekvatnim alatima koji griju vosak na idealnu temperaturu.

Lycon depilacija

Lycon depilacija je nova metoda, bazirana na novoj recepturi voska obogaćenom hranjivim tvarima poput lavande, ruže, kamilice, vanilije i čajevca.

Ovaj vosak ne lijepi se za kožu, ali savršeno prianja uz dlačice. Zato je Lycon depilacija precizna i gotovo bezbolna. Idealna za manje i osjetljivije zone poput lica, pazuha i intimne zone. Može otkloniti i vrlo kratke dlačice – od samo jednog milimetra.

Ova je metoda iznimno higijenski sigurna i ne iritira kožu.

KOME JE DEPILACIJA NAMIJENJENA

Depilacija u SHE Beauty Loungeu namijenjena je svima koji žele ukloniti neželjene dlačice – neovisno o spolu ili dobi.

TRAJANJE I UČESTALOST TRETMANA

Trajanje depilacije ovisi o veličini regije s koje se uklanja dlačice i metodi. Tretman treba ponavljati otprilike svakih tri do četiri tjedna, ovisno o brzini rasta dlačica.

SIGURNOST TRETMANA I POSEBNE NAPOMENE

Depilacija je sigurna kad se provodi stručno i uz visoku mjeru higijene, na što mi u SHE Beauty Loungeu jako pazimo. Svi naši preparati vrhunske su kvalitete, propisno ih koristimo, a zbog sebe i vas uvijek osiguravamo najveću moguću čistoću i urednost.

REZERVIRAJTE TERMIN!

Rezervirajte termin putem telefona ili našeg rezervacijskog portala!

TREBATE POMOĆ?

Za sve dodatne informacije obratite nam se sa povjerenjem!

Naručite se za tretman ili zatražite besplatne konzultacije

DARUJTE
GIFT CARD

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice

Trebate pomoć?

Imate pitanja, želite se naručiti ili vas zanima više o našim uslugama? Nazovite nas na broj telefona +385912407990 ili nam pišite. Odgovorit ćemo vam u najskorijem mogućem roku.

Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku!