fbpx

JetOp mezoterapija za kosu i vlasište

Spriječite gubitak kose ili potaknite bujnost i sjaj svoje kose

JetOp tretman je najsuvremenija metoda za oporavak vlasišta, sprečavanje opadanja vlasi i postizanje bolje kvalitete kose. Bazira se na neinvazivnom ubrizgavanju visokovrijednih aktivnih sastojaka koji čiste i hrane vlasište, potiču cirkulaciju i tako stimuliraju rast kose. Tretman je ugodan i potpuno bezbolan.

TRAJANJE TRETMANA

60min

BROJ TRETMANA

1

CIJENA TRETMANA

70€

Navigacija

DJELOVANJE TRETMANA

Zdravlje i čvrstoća kose ovisi o dobro nahranjenom i njegovanom vlasištu. Ako je vlasište oštećeno, dehidrirano ili oslabljene cirkulacije, opskrba stanica hranjivim tvarima je otežana. A bez hranjivih tvari nužnih za rast i održavanje vlasi, kosa će opadati ili izgubiti svoju bujnost i sjaj.

Ovaj se problem već više od šezdeset godina uspješno rješava mezoterapijom – tretmanom ubrizgavanja koktela ljekovitih tvari u vlasište. 

Za razliku od metode koja se bazira na ubrizgavanju seruma iglom, u She Beauty Loungeu nudimo neinvazivan JetOp MesoJet tretman. MesoJet uređaj  raspršuje ljekoviti serum u mikrokapljice i nježno širi pore kako bi hranjive tvari uspješno prodrle u duboke slojeve vlasišta. Tretman je bezbolan, ugodan, siguran i djelotvoran.

KORACI TRETMANA

  1. Eksfolijacija

Kako bi stanice vlasišta upile ljekoviti serum, važno je odstraniti mrtve stanice, višak ulja, znoja i nakupljenu nečistoću. Zato tretman započinjemo temeljitom eksfolijacijom koja se provodi korištenjem  Jet Detox seruma.

  1. Infuzija JetOp seruma

Nakon što je vlasište temeljito očišćeno, a mikrocirkulacija potaknuta, slijedi ubrizgavanje infuzije JetOp seruma. To je posebno formuliran serum za oporavak i njegu vlasišta.

AKTIVNI SASTOJCI PREPARATA

  • Serum Jet Detox Water za limfnu drenažu sadrži: 

Hijaluronsku kiselinu koja hidratizira i zaglađuje lice

Aloe veru koja djeluje kao blagi eksfolijant i omekšava kožu

Srebrov oksid koji dezinficira i djeluje protiv gljivica

  • Serum MesoJet JetOp za vlasište sadrži sljedeće sastojke:

Nar je voće iznimno bogato antioksidansima koji revitaliziraju beživotnu i suhu kosu i štite je od negativnog utjecaja onečišćenja iz okoliša. Aktivne tvari iz nara pridonose rekonstrukciji i jačanju kose, potiču rast i daju joj puniji, svjetliji i sjajniji izgled.

Inovativan kompleks biomimetičkih peptida u kombinaciji s ekstraktom crvene djeteline djeluje na glavne uzroke gubitka kose, jačajući i oporavljajući gustoću i punoću kose. Biochanin A, glavni izoflavon u crvenoj djetelini, smiruje kroničnu upalu i djeluje kao antioksidans, popravljajući oštećenja kože i vlasišta uzrokovana slobodnim radikalima. Rezultat je smanjenje gubitka kose i stimulacija rasta kose.

Redensyl je poseban spoj biljnih sastojaka koji djeluje na matične stanice i fibroblaste. Sprečava opadanje kose i potiče obnovu i rast novih vlasi.

KOME JE OVAJ TRETMAN NAMIJENJEN

Ovaj tretman namijenjen je svima koji žele popraviti kvalitetu svoje kose, osobama koje se suočavaju s gubitkom kose (alopecijom) i svima koji žele potaknuti rast i obnovu kose.

TRAJANJE I UČESTALOST TRETMANA

Ovisno o stanju kose i željenim rezultatima, tretman je potrebno ponoviti više puta. 

Za sprečavanje opadanja i gubitka kose potrebno je tretman ponoviti jednom tjedno kroz 10 tjedana.

Za sjaj i popravljanje kvalitete kose tretman se ponavlja jednom tjedno kroz tri uzastopna tjedna.

SIGURNOST TRETMANA I POSEBNE NAPOMENE

Za većinu ljudi ovaj tretman je potpuno ugodan i siguran. Odmah nakon tretmana možete se vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Ne preporučuje se samo u slučaju ako bolujete od:

  • teških oblika srčanih oboljenja (akutni infarkt miokarda, nestabilna angina pektoris)
  • flebitisa
  • lokalne infekcije tretirane regije

REZERVIRAJTE TERMIN!

Rezervirajte termin putem telefona ili našeg rezervacijskog portala!

TREBATE POMOĆ?

Za sve dodatne informacije obratite nam se sa povjerenjem!

Naručite se za tretman ili zatražite besplatne konzultacije

DARUJTE
GIFT CARD

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice

Trebate pomoć?

Imate pitanja, želite se naručiti ili vas zanima više o našim uslugama? Nazovite nas na broj telefona +385912407990 ili nam pišite. Odgovorit ćemo vam u najskorijem mogućem roku.

Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku!