fbpx

Celluma® Pro LED – tretman pomlađivanja LED svjetlošću

Ovaj ugodan i neinvazivan tretman pomlađuje kožu na potpuno prirodan način – crvenom i infracrvenom svjetlošću. Pod utjecajem svjetla tih valnih duljina potiče se proizvodnja kolagena, zaslužnog za čvrstoću, glatkoću i elastičnost kože. Celluma tretman potiče kolagen, protein mladosti, ljepote i zdravlja.Celluma medicinski uređaji su odobreni od američke FDA agencije koja garantira sigurnost, kvalitetu uređaja i postupaka koji se njime provode.

TRAJANJE TRETMANA

30min

BROJ TRETMANA

1 / 5 / 10

CIJENA TRETMANA

Pogledajte Cjenik

Navigacija

DJELOVANJE TRETMANA

Dok smo mladi, koža obiluje kolagenom koji joj daje čvrstoću i zategnutost. S godinama, kolagena je sve manje. Fibroblasti, stanice koje ga proizvode, postaju sve sporije i kolagena je sve manje. Zato koža gubi elastičnost, čvrstoću i glatkoću – što uočavamo kao bore i obješenu kožu.

Jedna od najboljih metoda obnove kolagena bazira se na svjetlosnoj terapiji crvenim i infracrvenim svjetlom koje potiče fibroblaste da počnu proizvoditi više kolagena. U She Beauty Loungeu koristimo najsuvremeniji medicinski uređaj za svjetlosnu terapiju, Celluma Pro LED.

Po čemu je Celluma drugačija od sličnih uređaja?

Tradicionalni uređaji za terapiju svjetlom su kruti i  teško su dopirali do svih dijelova kože pa je terapija bila neujednačenih rezultata. BioPhotas riješio je taj problem i do savršenstva doveo ovu briljantnu novu anti-age tehnologiju.

Ovaj uređaj posebnim dizajnom uspijeva doprijeti do svih slojeva kože gdje se nalaze fibroblasti i tako potaknuti proizvodnju kolagena na svim dijelovima lica, potičući regeneraciju svakog, pa i najmanjeg dijela vaše kože.

Ova potpuno prirodna, neinvazivna i ugodna terapija daje izvrsne rezultate – koža se sama regenerira i obnavlja, pa izgleda vidno mlađe, blistavije i zategnutije.

Celluma Pro LED odličan je i u borbi protiv akni – više o primjeni ovog uređaja u liječenju akni pročitajte na ovom linku.

AKTIVNI ELEMENTI PREPARATA

Celluma Pro LED svoje djelovanje bazira na infracrvenom i crvenom spektru svjetlosti i njegovom stimulativnom učinku na fibroblaste. Stanice fibroblasta odgovorne su za proizvodnju kolagena i elastina, dva najčešća proteina u vezivnom tkivu.

KOME JE OVAJ TRETMAN NAMIJENJEN

Ovo je idealan tretman za sve osobe koje žele spriječiti i usporiti starenje, ali i ukloniti znakove starenja.

TRAJANJE I UČESTALOST TRETMANA

Tretman traje 30 minuta.

Za najbolje rezultate preporučuje se pet do deset tretmana i to jednom ili dva puta tjedno.

SIGURNOST TRETMANA I POSEBNE NAPOMENE

Ovo je potpuno siguran i ugodan tretman i nema kontraindikacija i nuspojava. Obavlja se dok opušteno ležite na leđima.

REZERVIRAJTE TERMIN!

Rezervirajte termin putem telefona ili našeg rezervacijskog portala!

TREBATE POMOĆ?

Za sve dodatne informacije obratite nam se sa povjerenjem!

Naručite se za tretman ili zatražite besplatne konzultacije

DARUJTE
GIFT CARD

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice

Trebate pomoć?

Imate pitanja, želite se naručiti ili vas zanima više o našim uslugama? Nazovite nas na broj telefona +385912407990 ili nam pišite. Odgovorit ćemo vam u najskorijem mogućem roku.

Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku!