fbpx

Program lojalnosti

SHE Beauty salon program lojalnosti:

Dobrodošli u naš ekskluzivni Program Lojalnosti! Ovdje u SHE Beauty Lounge, nismo samo salon ljepote, već i vaša druga kuća gdje se brinemo o vašoj ljepoti i dobrom osjećaju. S našim Programom Lojalnosti, želimo vam zahvaliti na vašem povjerenju i istaknuti koliko nam je stalo do vas, naših dragocjenih klijenata. Očekujte nevjerojatne nagrade, posebne ponude i još mnogo toga jer smo tu kako bismo vašu svakodnevnicu učinili ljepšom. Hvala što ste dio naše kozmetičke obitelji!

SHE Kozmetički salon vam nudi program lojalnosti kroz koji skupljate bodove koji vam se dodjeljuju na sljedeće načine:

  • Za svaku posjetu SHE Beauty salonu, tj. za svaki izdani račun dodjeljuje vam se 1 bod;
  •  5% od ukupnog iznosa plaćenog računa za usluge i / ili za kupljene proizvode iz maloprodaje dodjeljuje vam se pretvoreno u bodove;
  • 1 bod = 1 €

Primjer: Ako Vaš račun iznosi 30€;
5% od 30€ je 1.5€ + 1 € za dolazak = 2.5€
Ovim dolaskom na tretman i plaćanjem računa od 30€ ostvarili ste 2.5€ na vašoj kartici lojalnosti.

Svi bodovi lojalnosti će se automatski bilježiti u vašu karticu i biti će vam dostupni i pregledni za provjeru prilikom svake sljedeće posjete i na svakom izdanom računu na vaše ime kao i na vašem portalu za online naručivanje.

Minimalni prag za korištenje sakupljenih bodova je 20 bodova, a maksimalni prag je 50 bodova. Čim sakupite više od 20 bodova prilikom plaćanja računa, na recepciji ćete biti upitani želite li da vam se račun za usluge umanji za sakupljene bodove. Ako bodove ne želite iskoristiti tada, nego ih želite nastaviti sakupljati dalje, moći ćete ih zamijeniti kad god vi to želite dok ne dosegnete maksimalni prag bodova, kada ćete ih morati zamijeniti prilikom plaćanja računa kako ih ne biste izgubili.

Bodovi lojalnosti se mogu zamijeniti isključivo za vrijednost usluga na računu.

Napominjemo: Da bi program lojalnosti savršeno funkcionirao, molimo vas da na recepciji zatražite ažuriranje vaše kartice ako kojim slučajem mijenjate prezime, adresu, broj telefona, e-mail i ostale važne podatke. Isto tako, ako ne želite primati obavijesti o pogodnostima i novostima od nas, zamolite našu recepciju osobno, telefonski (091/240/7990), ili e-mailom (info@shebeauty.hr) da se za vas isključi opcija slanja obavijesti o pogodnostima i novostima putem sms ili e-maila.

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice