fbpx

Usluge

Manikura

Njegovane ruke i nokti odraz su brige o sebi, znak zdravlja i garancija dobrog prvog dojma. Urednu i njegovanu ruku uvijek primijetimo - bilo da je ženska ili muška.Profesionalna manikura u SHE Beauty Loungeu pružit će vam raskošan, opuštajuć i ugodan doživljaj njege.Vaše ruke bit će meke i baršunaste, a nokti uređeni po vašem ukusu.

Pedikura

Njegovana stopala ukazuju na dobro zdravlje, brigu o sebi i visok stupanj higijene. Povrh toga, pedikura opušta stopala i tijelo doprinoseći cjelovitoj dobrobiti i ljepoti.

Tretmani tijela

Tretmani lica

Lifting trepavica

Ako želite uljepšati svoje trepavice na prirodan način, bez dodavanja ekstenzija - ovaj tretman je za vas idealan.Lifting trepavica radi se nanošenjem keratinskog seruma koji produljava i uvija vaše trepavice.Trepavice ostaju lijepo uvijene i duge 4-8 tjedana.

Ekstenzije trepavica

Ugradnjom ekstenzija trepavica trepavice postaju gušće i dulje, vaš pogled senzualan i dramatičan - a maskara vam više neće biti potrebna.

Za muškarce

Svi tretmani SHE Beauty Loungea namijenjeni su i muškarcima. Naše stručne kozmetičarke prilagodit će svaki tretman vašoj koži i njezinom tipu.Njega tijela i lica pridonosi ne samo dobrom izgledu, nego i zdravlju i vitalnosti. Odaberite tretmane koji su vam potrebni i s punim se povjerenjem obratite našem stručnom timu.

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice