fbpx

Politika privatnosti

Pravila o kolačićima

Zadnje ažurirano: 20. lipnja 2022.

Ova Pravila o kolačićima objašnjavaju što su kolačići i kako ih koristimo. Trebali biste pročitati ovu politiku kako biste mogli razumjeti koju vrstu kolačića koristimo ili podatke koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste. Ova Pravila o kolačićima izrađena su uz pomoć Generatora pravila o besplatnim kolačićima.

Kolačići obično ne sadrže nikakve podatke koji osobno identificiraju korisnika, ali osobni podaci koje pohranjujemo o Vama mogu biti povezani s informacijama pohranjenim u kolačićima i dobivenim od njih. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke, pogledajte naša Pravila o privatnosti.

Ne pohranjujemo osjetljive osobne podatke, kao što su poštanske adrese, lozinke računa itd. u kolačićima koje koristimo.

Tumačenje i definicije

Tumačenje

Riječi čije je početno slovo veliko imaju značenje definirano pod sljedećim uvjetima. Sljedeće definicije imat će isto značenje bez obzira na to pojavljuju li se u jednini ili u množini.

Definicije

Za potrebe ovih Pravila o kolačićima:

 • Tvrtka (koja se u ovim Pravilima o kolačićima naziva “Tvrtka”, “Mi”, “Mi” ili “Naša”) odnosi se na She Beauty Lounge, Vukovarska ulica 137 , Split.
 • Kolačići znače male datoteke koje web-mjesto postavlja na Vaše računalo, mobilni uređaj ili bilo koji drugi uređaj, a koje sadrže pojedinosti o vašoj povijesti pregledavanja na toj web-lokaciji među njezinim brojnim upotrebama.
 • Web-lokacija odnosi se na She Beauty Lounge, kojem se može pristupiti s https:// shebeauty.hr/
 • Vi znači pojedinac koji pristupa ili koristi web-mjesto, ili tvrtku ili bilo koju pravnu osobu u čije ime takva osoba pristupa ili koristi web-mjesto, ovisno o tome.

Korištenje kolačića

Vrsta kolačića koje koristimo

Kolačići mogu biti “Trajni” ili “Session” Kolačići. Trajni kolačići ostaju na vašem osobnom računalu ili mobilnom uređaju kada odete izvan mreže, dok se kolačići sesije brišu čim zatvorite svoj web preglednik.

Koristimo sesijske i trajne kolačiće u dolje navedene svrhe:

 • Neophodni / bitni kolačići

  Vrsta: Kolačići sesije

  Administrira: mi

  Svrha: Ovi kolačići neophodni su za pružanje usluga dostupnih putem web-mjesta i za korištenje nekih njegovih značajki. Oni pomažu u autentifikaciji korisnika i sprječavaju lažnu upotrebu korisničkih računa. Bez ovih kolačića usluge koje ste tražili ne mogu se pružiti, a mi koristimo te kolačiće samo da bismo vam pružili te usluge.

 • Kolačići funkcionalnosti

  Vrsta: Trajni kolačići

  Administrira: mi

  Svrha: Ovi kolačići nam omogućuju da zapamtimo izbore koje napravite kada koristite web stranicu, kao što je pamćenje vaših podataka za prijavu ili preferencija jezika. Svrha ovih kolačića je pružiti Vam osobnije iskustvo i izbjeći da morate ponovno unositi svoje postavke svaki put kada koristite web stranicu.

Vaš izbor u vezi s kolačićima

Ako želite izbjeći korištenje kolačića na web-mjestu, prvo morate onemogućiti upotrebu kolačića u svom pregledniku, a zatim izbrisati kolačiće spremljene u vašem pregledniku povezane s ovom web-stranicom. Ovu opciju možete koristiti za sprječavanje upotrebe kolačića u bilo kojem trenutku.

Ako ne prihvaćate naše kolačiće, možete doživjeti neke neugodnosti u korištenju web-mjesta, a neke značajke možda neće raditi ispravno.

Ako želite izbrisati kolačiće ili naložiti svom web pregledniku da izbriše ili odbije kolačiće, posjetite stranice za pomoć vašeg web preglednika.

Za bilo koji drugi web-preglednik, posjetite službene web-stranice vašeg web-preglednika.

Više informacija o kolačićima

Možete saznati više o kolačićima: Kolačići: što rade?. p>

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim Pravilima o kolačićima, možete nas kontaktirati:

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice