fbpx

Žurni termini

Oslobodite se ograničenja – žurni termin, za vašu slobodu!

Shvaćamo da se ponekad nalazite u situacijama kada vam je hitno potreban kozmetički tretman, ali nemate vremena čekati na slobodni termin i zato vam nudimo mogućnost žurnog termina.

Žurni termini su posebni termini koji se dogovaraju sa našim djelatnicima izvan njihovih redovnih smjena. To znači da vam sada nudimo mogućnost da dobijete tretman bilo kada. Bez obzira na to je li riječ o tretmanu lica, masaži, pedikuri ili manikuri. Po dogovoru naši djelatnici bit će vam na raspolaganju.

Kako bismo vam pružili ovu posebnu uslugu, žurni termin naplaćujemo dodatno na cijenu odabranog tretmana. Ova nadoplata omogućuje nam da osiguramo prisustvo našeg osoblja izvan radnog vremena, kako biste mogli dobiti tretman u trenucima kada vam je to najpotrebnije. Pogledajte cjenik za dodatnu naknadu.

Važno je napomenuti da su žurni termini vrlo traženi i ograničeni u broju. Stoga vam preporučujemo da se unaprijed dogovorite i rezervirate telefonski svoj žurni termin kako biste bili sigurni da ćete dobiti tretman u željenom trenutku. Naša ljubazna recepcionerka Petra stoji vam na raspolaganju za sve informacije i rezervacije.

Vjerujemo da će vam ova nova opcija biti od velike koristi, omogućujući vam da uvijek izgledate i osjećate se najbolje, bez obzira na užurbani tempo života. Naš cilj je da vam pružimo fleksibilnost i brzinu koju zaslužujete.

Radujemo se što ćemo vam pružiti ovu posebnu uslugu i biti vaš partner u postizanju i održavanju ljepote.

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice