fbpx

Promocije

CELLUMA Pro LED -30%!!

Popust vrijedi od 05.09 do 30.09 Uklonite znakove starenja i usportire starenje! Muče vas akne? Iskoristite pomociju na ovaj renomirani medicinski LED! 

SHE LUNCH BREAK -30%!!

Popust vrijedi of 05.09 do 30.09 Iskoristite promociju i zablistajte!

LPG ENDERMOLOGIE -40%!!

Popust vrijedi od 05.09 do 30.09 LIPOMASSAGE LPG TRETMANI –
anticelulitni tretmani, tretmani mršavljenja, oblikovanja i zatezanja tijela. Lipomassage metodom bez kirurškog zahvata možete odstraniti masno tkivo otporno na dijete i vježbanje.

Dovedite dragu osobu - obje uživajte u pogodnostima!

Poromocija vrijedi od 15.09 do 15.10 Pozovite prijateljicu, majku, sestru ili dragu osobu na tretman k nama – i oporavite kožu od ljeta – vrućine, UV zraka i soli.
Rezervirajte termine  i učinite nešto lijepo za sebe i za dragu osobu.
Pripremili smo vrijedne darove za obje!

Iako svi mi volimo ljeto, koža ga baš i ne voli – sunce isušuje i oštećuje kožu, pa nastaju bore, pjege i mrlje. Zato je jako važno čim prije doći na tretmane koji će vratiti koži prijeko potrebnu vlažnost i obnoviti je.

➡️MesoJet tretmani su idealni – oni će vašoj preplanuloj koži pomoći da zablista u punom sjaju. Bogati hijaluronski serumi osvježit će dubinske slojeve vaše kože, vratiti glatkoću, zategnutost i puninu, a posebno formulirani serumi uklonit će pjege i mrlje od sunca. Volimo MesoJet tretmane jer su učinkoviti, a tako ugodni i osvježavajući.

Cijena tretmana je 600kn (79,63€) a na 🎁 poklon obje dobivate 5x Face workout tretmana sa EMS Pure LiftPro uređajem u vrijednosti od 350kn (46,45€)

➡️Preporučujemo i raskošne Skeyndorove tremane – Power Hyaluronic tretman za dubinsku hidrataciju i odičan Power Oxygen tretman za osvježavanje i očuvanja zdravlja kože.

Cijena tretmana je 350kn (46,45€) a na 🎁 poklon ćete obje dobiti Casmara Algae Peel Off masku kao dodatak tretmanu u vrijednosti od 110kn (14,59€)

➡️Za cjelovit oporavak od kože preporučujemo O2toDerm tretman kisikom koji infuzijom kisika čisti, hrani kožu i pomaže joj obraniti se od štetnog utjecaja sunca.

Cijena tretmana je 300/500kn (39,81€/66,36€) a na 🎁 poklon ćete obje dobiti Casmara Algae Peel Off masku kao dodatak tretmanu u vrijednosti od 110kn ((14,59€)

➡️I ne zaboravite doći na čišćenje lica – to je osnovni korak njege, prijeko potreban uvijek, a posebno nakon ljetne sezone. Čisto lice slobodno diše i bolje upija njegujuće sastojke.

Cijena tretmana je 350kn (46,45€) a na 🎁 poklon ćete obje dobiti Hidradermabraziju Mesojet uređajem sa Jet Detox vodom kao dodatak tretmanu u vrijednosti od 150kn (19,90€)

Iskoristite ovu priliku – pozovite dragu osobu – rezervirajte svoje termine, uživajte u darovima i tretmanima!

 

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice