fbpx

SHE Face Fitness PureLift®

EMS FaceWorkout je neinvazivan tretman podizanja i oblikovanja kontura lica najpoznatijim beauty gadgetom PureLift® Pro. U samo desetak minuta dubinska stimulacija mišića vraća punoću, glatkoću i mladenačku zategnutost kože.

TRAJANJE TRETMANA

60min

BROJ TRETMANA

1

CIJENA TRETMANA

60€

Navigacija

Djelovanje tretmana

Ovaj uređaj dubinski stimulira mišiće kože patentiranom trovalnom tehnologijom koja uključuje rad na frekvencijama između  1300 do 1700 Hz.  Kao što tonus tijela održavamo tjelovježbom – na sličan način ovaj uređaj jača mišiće lica čuvajući tako mladenačke konture i zategnutost. Potpuno prirodan, ugodan i siguran tretman postao je dio rutine milijuna ljudi širom svijeta.

EMS FaceWorkout tretira vaše lice kroz tri vala. Prvi val ima kozmetički učinak – djeluje na površinski sloj kože. Drugi val srednje frekvencije dopire u srednji sloj kože, dermis, dok treći val visoke frekvencije prodire duboko u mićiće kože. Nasumični pulsevi kontinuirano stimuliraju mišiće lica stvarajući efekt “teretane za kožu”.

Uz efekt koji postižemo mišićnom stimulacijom, koža se njeguje i visokovodljivim gelom koji ojačava impulse i potiče upijanje specijalno formuliranog seruma. Serum koristi kombinaciju peptida i proteina koji prodiru u kožu i potiču proces izgradnje kolagena. Nadoknađujući izgubljeni kolagen, koža ponovno postaje glatka, zategnuta i mladenački sjajna. Bore nestaju, a ojačani mišići i regenerirana struktura kože sprečavaju opuštanje i gubitak volumena.

PureLift® Pro je jedan od rijetkih beauty gadgeta koji je odobren od američke FDA agencije koja garantira sigurnost, kvalitetu uređaja i postupaka koji se njime provode.

Aktivni sastojci preparata

Tretman uključuje masažu PureLift® Pro uređajem.

Vodljivi gel i serum sadrže:

  • Peptide
  • Proteine
  • Vitamin C

Kome je ovaj tretman namijenjen

Ovaj tretman preporučuje se za svaki tip kože i u svakoj dobi. Jačanjem mišića kože i stimuliranjem proizvodnje kolagena sprečavamo starenje i oštećenja, vraćajući sjaj, glatkoću i vitalnost.

Trajanje i učestalost tretmana

Tretman traje 45min

Sigurnost tretmana i posebne napomene

Masaža PureLift® Pro Pro uređajem je ugodna i sigurna. Nema nuspojava ni kontraindikacija.

 

REZERVIRAJTE TERMIN!

Rezervirajte termin putem telefona ili našeg rezervacijskog portala!

TREBATE POMOĆ?

Za sve dodatne informacije obratite nam se sa povjerenjem!

Naručite se za tretman ili zatražite besplatne konzultacije

DARUJTE
GIFT CARD

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice

Trebate pomoć?

Imate pitanja, želite se naručiti ili vas zanima više o našim uslugama? Nazovite nas na broj telefona +385912407990 ili nam pišite. Odgovorit ćemo vam u najskorijem mogućem roku.

Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku!