fbpx

Masaža

Masaža je među najstarijim i najomiljenijim tretmanima za njegu tijela i lica. Osim što je ugodna i opuštajuća, masaža povoljno djeluje na zdravlje, imunitet, dobar san i ljepotu. Redovit odlazak na masažu jedna je od najboljih odluka koje možete donijeti za svoju dobrobit.

TRAJANJE TRETMANA

30-60min

BROJ TRETMANA

1

CIJENA TRETMANA

Pogledajte u cjeniku

Navigacija

DJELOVANJE TRETMANA

Sve vrste masaža povoljno djeluju na cirkulaciju, opuštanje mišića, zdravlje zglobova, tetiva i kralješnice i daju ugodan osjećaj relaksacije.

U She Beauty Loungeu pružamo više vrsta masaža, prilagođenih raznim potrebama i preferencijama naših klijenata. Masaže možete i kombinirati, a ako niste sigurni koju masažu odabrati, slobodno se nam se obratite  – naše stručne djelatnice pomoći će vam u odabiru.

Klasična masaža

Ovaj tip masaže relaksira tijelo i um, otpuštajući napetost na psihičkoj i fizičkoj razini. Umanjit će bol u mišićima, potaknuti cirkulaciju, osvježiti kožu, a vi ćete uživati u trenucima čistog užitka.

Sportska masaža

Ako se bavite sportom – ili ste tek započeli uključivati više sportskih aktivnosti u svoj život – sportska masaža vam je prijeko potrebna. Sprečava sportske ozljede ili ih liječi. Održava pokretljivost zglobova, opušta napete mišiće i pruža veći stupanj fleksibilnosti.

Parcijalna masaža

Kad se naši klijenti suočavaju s bolovima ili poremećajima u cirkulaciji krvi ili limfe, pomažemo im ciljanom masažom dijela tijela gdje je problem nastao. Najčešće je to područje leđa, vrata i ramena, a može podrazumijevati ciljanu masažu samo nogu ili jedne strane tijela. Ovakva ciljana masaža donosi trenutno olakšanje, otklanja bol i pomaže tijelu vratiti se u ravnotežu.

Medicinska masaža

Za razliku od klasične masaže koju provodimo s ciljem održavanja dobrobiti organizma, ova masaža radi se kako bi se otklonili ili umanjili zdravstveni problemi poput bolova u leđima, vratu ili kralješnici. Koristi se i za ublažavanje glavobolje, migrene i nesanice, kao i u slučaju iscrpljenosti, umora ili bezvoljnosti. Medicinska masaža pomaže i ako vam trnu ruke, noge ili drugi dijelovi tijela.

Nakon ovog tipa masaže ljudi se osjećaju vitalnije i osnaženo, a imunitet i nivo životne energije se poboljšavaju.

Anticelulitna masaža je odličan tretman u borbi protiv celulita – više o She Beauty anticelulitnoj masaži pročitajte na ovom linku.

KOME JE TRETMAN NAMIJENJEN

Masaža je potrebna osobama svih dobi, spolova i životnih stilova. Odaberite adekvatnu masažu ili kombinaciju masaža koja će najbolje odgovarati vašim potrebama.

TRAJANJE I UČESTALOST TRETMANA

Za najbolje rezultate – očuvanje vitalnosti, pokretljivosti i ljepote tijela – potrebno je dolaziti redovito na masažu, idealno jednom tjedno.

U slučaju boli ili drugih poteškoća koje tretiramo masažom o učestalosti posjeta dogovorit ćete se sa svojom maserkom, a isto vrijedi i za sportsku masažu kao i anticelulitne masaže.

SIGURNOST I POSEBNE NAPOMENE

Masaža je siguran i ugodan tretman koji će goditi većini ljudi.

 Treba je izbjegavati samo u slučaju temperature, zaraznih bolesti, neposredno nakon akutnih ozljeda ili ako imate otvorene rane.

REZERVIRAJTE TERMIN!

Rezervirajte termin putem telefona ili našeg rezervacijskog portala!

TREBATE POMOĆ?

Za sve dodatne informacije obratite nam se sa povjerenjem!

Naručite se za tretman ili zatražite besplatne konzultacije

DARUJTE
GIFT CARD

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice

Trebate pomoć?

Imate pitanja, želite se naručiti ili vas zanima više o našim uslugama? Nazovite nas na broj telefona +385912407990 ili nam pišite. Odgovorit ćemo vam u najskorijem mogućem roku.

Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku!