fbpx

SHE Tim

Team

SHE Beauty Lounge Team

Svi naši tretmani i luksuzna kozmetika bili bi uzaludni da nemamo stručne, predane i ljubazne kozmetičarke koje od svakog tretmana znaju izvući najviše – pružiti vrhunsko iskustvo i tako steći povjerenje i lojalnost naših klijenata.

Upoznajte nas!

Anamaria Benarabi

Vlasnica She beauty lounge

Anamarija je više od 13 godina u kozmetičarskoj struci kao nail tehničar. Ponosna je na svoje iskustvo i postignuća u geliranju i vrhunskom nail artu.Važno joj je nadograđivati svoja znanja i vještine. Zato redovito pohađa seminare i edukacije. Posebno je zanimaju neinvazivne tehnike pomlađivanja poput mezoterapije MesoJet uređajem, microneedlingom i drugim tehnikama.

Svoj posao voli jer u njemu istinski uživa. Posebno joj zadovoljstvo donosi osmijeh i oduševljenje zadovoljnih klijenata.

Marina D.

Kozmetičarka

Kozmetičku školu je završila 2006 godine. Marina je članica našeg tima od osnutka. Zahvalna je jer joj je She team omogućio da se i dalje educira, napreduje i stječe nova znanja. Uvijek pozitivna i vedra, ona je dobar duh našeg tima. Svojim klijentima pruža širok spektar tretmana poput maderoterapije, LPG, MesoJet radiofrekvecnije, ekstenzija trepavica, lash liftinga, MesoJet mezoterapije i microneedlinga Dermapen 4 uređajem.

Marina za sebe kaže da su joj zadovoljstvo i osmijeh klijenata najveća nagrada i dodatna motivacija za rad.

Edita B.

Kozmetičarka i pedikerka

Edita ima više od 10 godina iskustva u polju njege lica i tijela. Zahvaljujući profesionalnom pristupu i kontinuiranom usavršavanju, klijentice prepoznaju i cijene kvalitetu njezinog rada. Stručna je u polju njege lica, manikure, trajnog laka, estetske i medicinske pedikure te depilacije svim metodama. Ima puno iskustva u masaži, a educirana je i za razne tretmane lica, radiofrekvencije, microneediling Dermapen 4 uređajem i mnogim drugim.

Klijente osvaja profesionalnošću i iznimnim rezultatima – zato joj klijenti ostaju vjerni godinama.

Dea K.

Pedikerka i kozmetičarka

Dea ima devet godina iskustva u pružanju kozmetičkih usluga poput njege lica i tijela, manikure, estetske i medicinske pedikure, masaže i depilacije. Educirana je i za stručno provođenje tretmana microneedlinga, Mesojet mezoterapije i radiofrekvencije, microneedling Dermapen 4 uređajem, maderoterapije i LPG uređaja za oblikovanje tijela.

Uživa u zadovoljstvu svojih klijenata i sretna je kad vidi da joj vjeruju.

Branka P.

Kozmetičarka

Branka ima više od 20 godina iskustva na polju njege lica i tijela, a prije nego se pridružila timu She Beauty Loungea radila je u fizioterapeutskoj ordinaciji. Specijalizirana je za različite tipove masaža za opuštanje i uklanjanje celulita, Thalion SPA tretmane i razne tretmane njege lica. 

Zahvalna je na lojalnosti klijenata jer to govori o zadovoljstvu njezinim radom.

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice