fbpx

Pedikura

Njegovana stopala ukazuju na dobro zdravlje, brigu o sebi i visok stupanj higijene. Povrh toga, pedikura opušta stopala i tijelo doprinoseći cjelovitoj dobrobiti i ljepoti.

TRAJANJE TRETMANA

60min

BROJ TRETMANA

1

CIJENA TRETMANA

Pogledajte u cjeniku

Navigacija

DJELOVANJE TRETMANA

Pedikura njeguje stopalo, kožu i nokte, osiguravajući ugodan hod i zdrav izgled vaših stopala. 

U SHE Beauty Loungeu koristimo vrhunske proizvode branda Footlogix®. Napominjemo kako u SHE Beauty Loungeu pedikerka posebno za vas koristi novu turpiju koja se nakon upotrebe odlaže u smeće. Nudimo vam sljedeće pedikure:

  • SHE Spa pedikuru

  • Estetsku pdikuru

  • Klasičnu pedikuru

  • Medicinsku pedikuru

  • Rusku pedikuru

SHE Spa Pedikura

Ovaj raskošan tretman služi njezi vaših stopala, ali i opuštanju cijelog tijela. Počinje namakanjem u mirisnoj kupki. Nakon što su stopala omekšala u vodi, uklanjamo višak kože i obrađujemo nokte.

Slijede ugodan piling i opuštajuća refleksoterapijska masaža eteričnim uljima koja će ukloniti stres, težinu i napetost iz vaših stopala. Zatim nanosimo masku i omatamo noge u topao ručnik. Završni dio uređivanja je lakiranje noktiju ili apliciranje trajnog laka. Zadnji korak SHE Spa Pedikure je nanošenje njegujuće kreme. 

Estetska pedikura

Estetska pedikura je tretman ljepote za vaša stopala. Pediker uklanja zadebljanu kožu, oblikuje i tretira nožne nokte, umasirava ulja i kreme za umirenje i omekšavanje vaših stopala čineći da se osjećate laganiji i ljepši.

Klasična pedikura

klasična pedikura se sastoji od ugodne opuštajuće kupke za stopala, pregleda i odstranjivanja zadebljane kože. Nokti se lijepo oblikuju, lakiraju, a na koncu se stopalo masira hranjivom kremom. Koristimo vrhunske proizvode branda Footlogix®.

Ovaj tip pedikure namijenjen je osobama koje žele glatka i estetski lijepa stopala, ali nemaju probleme poput uraslih noktiju ili kurjih očiju.

Medicinska pedikura

Medicinska pedikura počinje kupkom i pregledom stopala. Zatim se uklanja zadebljana koža te ako je potrebno vade se urasli nokti i kurje oči.

Slijedi oblikovanje noktiju i uređivanje stopala. Ako je potrebno, apliciramo propisane preparate poput kapi za sprečavanje urastanja noktiju ili antibiotskih krema. Posebno je ugodna masaža stopala.

Medicinska pedikura preporučuje se klijentima koji imaju zadebljanu kožu, urasle nokte ili kurje oko. Pogodna je i za starije osobe. Kao i kod klasične pedikure, koristimo vrhunske proizvode branda Footlogix®.

Ruska pedikura

Ruska pedikura je suha pedikura i radi se profesionalnim diskovima i brusilicom za nokte. Riječ je o inovativnoj metodi uklanjanja zadebljale kože na stopalima. Izvodi se nastavcima od kirurškog čelika i samoljepljivim nastavcima za jednokratnu upotrebu, što pedikuru čini sterilnom i ugodnom. Tretman je bezbolan i siguran bez upotrebe bilo kakvog skalpela.

KOME JE OVAJ TRETMAN NAMIJENJEN

Pedikura spada među osnovne kozmetičke tretmane potrebne svim ljudima, neovisno o spolu i dobi.

TRAJANJE I UČESTALOST TRETMANA

Preporučuje se napraviti profesionalnu pedikuru barem jednom mjesečno. 

SIGURNOST TRETMANA I POSEBNE NAPOMENE

U SHE Beauty Loungeu posvećujemo puno pažnje higijeni i stručnosti. Steriliziramo svoju opremu na visokim temperaturama, odabiremo samo najbolju opremu i vrhunske preparate poput Footlogix®. 

Footlogix – najbolja kozmetika za vaša stopala

Ako imate problem s gljivičnim infekcijama stopala, preporučujemo vam Footlogix kremu za gljivične infekcije koju možete kupiti u našem salonu.

REZERVIRAJTE TERMIN!

Rezervirajte termin putem telefona ili našeg rezervacijskog portala!

TREBATE POMOĆ?

Za sve dodatne informacije obratite nam se sa povjerenjem!

Naručite se za tretman ili zatražite besplatne konzultacije

DARUJTE
GIFT CARD

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice

Trebate pomoć?

Imate pitanja, želite se naručiti ili vas zanima više o našim uslugama? Nazovite nas na broj telefona +385912407990 ili nam pišite. Odgovorit ćemo vam u najskorijem mogućem roku.

Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku!