fbpx

Program avansnih uplata

Program avansnih uplata

Kroz program avansnih uplata SHE Beauty salon omogućuje vam uplatu željenog iznosa za sebe ili neku drugu osobu za korištenje budućih usluga.

Kako to funkcionira?

Recimo da dragu osobu želite iznenaditi besplatnim tretmanom kod nas. Jednostavno prvo upitate osobu na recepciji da vam kaže cijenu usluge kako bi mogli odlučiti koliki iznos želite uplatiti za dotičnu osobu. Bez bojazni možete uplatiti više ili manje od okvirne cijene tj. koliko god vi želite. Kada osoba na čije ime i prezime je izvršena avansna uplata bude koristila usluge, prilikom naplaćivanja biti će vidljivo da ima evidentirano plaćanje unaprijed, te će biti upitana da li iznos iz avansne uplate želi koristiti sada ili kasnije.

Ako je račun za usluge veći od unaprijed plaćenog iznosa biti će potrebno nadoplatiti razliku u cijeni. A ako je račun manji od unaprijed plaćenog iznosa na raspolaganju imate dvije mogućnosti. Prva mogućnost je da višak od unaprijed plaćenog iznosa  i dalje ostane kao pretplata, pa se može iskoristiti prilikom sljedeće posjete, ili se višak od unaprijed uplaćenog iznosa izvrati kao razlika u gotovini.

Program avansnih uplata također možete koristiti i za ostatak koji vam treba izvratiti kod redovnog plaćanja računa. Samo zamolite blagajnika na recepciji da vam razliku koju bi inače trebao izvratiti stavi na račun kao avansnu uplatu.

Stanje avansnih uplata će se automatski bilježiti u vašu karticu i biti će vam dostupno i pregledno za provjeru prilikom svake sljedeće posjete i na svakom izdanom računu na vaše ime.

Kroz program avansnih uplata također sudjelujete u nagradnom programu lojalnosti i sakupljate bodove vjernosti prilikom korištenja usluga ili kod kupovine proizvoda.

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice