fbpx

Bez rizika, samo rezultati!

Ulaganje u vašu ljepotu s povjerenjem, uz našu garanciju povrata novca!

Naša briga za vaše rezultate i zadovoljstvo u SHE Beauty Lounge salonu ide iznad svega. Ukoliko niste u potpunosti zadovoljni rezultatima naših programa, pružamo vam mogućnost povrata novca u sklopu naše “Money Back Guarantee” politike – kako bismo vam pružili potpunu sigurnost i povjerenje u naše tretmane.

 

Ali naravno, postoji nekoliko uvjeta koje morate ispoštovati kako biste ostvarili ovo pravo:
  • Politika povrata vrijedi samo za naše individualne programe lica. Naša politika povratka novca za tretmane lica odražava našu posvećenost postizanju izvrsnih rezultata za naše klijente. Razumijemo da svaki klijent ima jedinstvene potrebe i indikacije, pa stoga pristupamo individualno. Minimalni broj tretmana će se razlikovati za svaku osobu, kako bi se osiguralo da postignemo najbolje rezultate za vašu kožu. Međutim, kako bismo postigli optimalne rezultate, minimalni program tretmana lica koji preporučujemo traje najmanje 3 mjeseca. Ovo vrijeme omogućuje vašoj koži da se postupno prilagodi tretmanima i ostvari najbolje moguće koristi. Vaše zadovoljstvo i rezultati su nam iznimno važni, stoga smo tu da vam pružimo podršku i savjete tijekom cijelog programa.
  • Dolazak na svaki zakazani termin bez preskakanja: Redovitost je ključna za postizanje optimalnih rezultata. Molimo vas da se pridržavate dogovorenih termina i dolazite na vrijeme kako bismo vam pružili najbolju uslugu.
  • Pridržavanje uputa za kućnu njegu i uputa prije i nakon tretmana: Naši kozmetičari će vam pružiti detaljne upute o kućnoj njezi i pripremi prije i nakon tretmana. Molimo vas da pažljivo slijedite ove upute kako biste postigli najbolje rezultate.
  • Slike “before” i “after” svakog tretmana: Kako bismo pratili napredak i rezultate naših tretmana, molimo vas da nam omogućite slikanje prije i poslije svakog tretmana. Ove slike će nam pomoći u procjeni vašeg napretka i mogu biti uvjet za ostvarivanje povrata novca.
Ukoliko se pridržavate svih navedenih uputa, a i dalje niste zadovoljni rezultatima naših programa, možete zatražiti povrat novca. Naša “Money Back Guarantee” politika osigurava da ćemo vam vratiti iznos koji ste platili za tretman, pod uvjetom da su svi gore navedeni uvjeti ispunjeni.
U SHE Beauty Lounge, naša misija je da vam pružimo ne samo izvrsne tretmane ljepote, već i nezaboravno iskustvo. Stoga se trudimo stvoriti ugodnu opuštajuću atmosferu, koristiti najkvalitetnije proizvode i osigurati da se osjećate posebno i zadovoljno uz naše educirane i iskusne kozmetičarke.
Vaše povjerenje i zadovoljstvo su naša najveća nagrada, stoga nam je izuzetno stalo do vašeg iskustva u SHE Beauty Lounge. Dođite i prepustite nam se, jer zaslužujete samo najbolje!

 

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice