fbpx

Program pretplata

Program pretplata

Kroz program pretplata omogućujemo vam najpovoljnije moguće cijene za korištenje usluga.

Program pretplata je ponajprije namijenjen našim redovnim i čestim korisnicima usluga, a kroz isti možete ostvariti 5%, 10%, 15% i 20% popusta na usluge manikure, pedikure i to na sljedeće načine:

  • Kupnjom pretplate na 3 iste usluge manikure ili pedikure i ostvariti ćete 5% popusta na iste prilikom svake posjete sve dok ne potrošite sve 3 usluge.
  • Kupnjom pretplate na 5 istih usluga manikure ili pedikure i ostvariti ćete 10% popusta na iste prilikom svake posjete sve dok ne potrošite svih 5 usluga.
  • Kupnjom pretplate na 8 istih usluga manikure ili pedikure i ostvariti ćete 15% popusta na iste prilikom svake posjete sve dok ne potrošite svih 8 usluga.
  • Kupnjom pretplate na 10 istih usluga manikure ili pedikure i ostvariti ćete 20% popusta na iste prilikom svake posjete sve dok ne potrošite svih 10 usluga.

Kako to funkcionira?

Npr. redovito dolazite u salon i vrlo često koristite usluge manicure ili pedikure. Recimo da je cijena korekcije gel noktiju S 27,00 €.
Ako se želite pretplatiti na 10 korekcija gel noktiju unaprijed, kupiti ćete pretplatu od 10 u iznosu od 216,00 €, umjesto da svaki puta plaćate redovnu cijenu od 27,00 € što bi vas na kraju, nakon 10 posjeta koštalo 270,00 €.
Dakle ovom pretplatom ukupno štedite 20% (54,00 €).

Nakon kupljene pretplate kod korištenja usluge iz pretplate uslugu nećete morati plaćati, jer će se ona automatski naplatiti iz vaše pretplate. Stanje pretplate će se automatski bilježiti u vašu karticu i biti će vam dostupno i pregledno za provjeru prilikom svake sljedeće posjete i na svakom izdanom računu na vaše ime.

I kod korištenja pretplata sudjelujete u nagradnom programu lojalnosti!

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice