fbpx

MEZOTERAPIJA RUKU, VRATA ili DEKOLTEA

I koža vaših ruku, vrata i dekoltea može biti mladenački zategnuta, gipka i sjajna zahvaljujući inovativnom MesoJet tretmanu. Ljekovite tvari iz Anti Age Complex 3 seruma potiču prirodnu obnovu kolagena i elastina pa je efekt ovog tretmana dugotrajan i postojan. Osvježena, dubinski nahranjena i hidratizirana koža osjeća se i izgleda bolje.

TRAJANJE TRETMANA

30min

BROJ TRETMANA

1 / 6

CIJENA TRETMANA

70€

Navigacija

ŠTO JE MEZOTERAPIJA

Ovaj tretman spada u inovativne Bio-Rejuvenation Jet Technology tretmane koji na potpuno prirodan način regeneriraju kožu ubrizgavanjem aktivnih tvari u duboke slojeve kože uz pomoć revolucionarnog MesoJet uređaja.
MesoJet serumi koje koristimo u ovim tretmanima obiluju tvarima koje potiču prirodnu obnovu stanica i proizvodnju kolagena i elastina. Koža se popunjava, vraća gustoću, gipkost i mladenačku zategnutost.

Mezoterapija bez igle

Zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji, mezoterapija koja se tradicionalno radila uz pomoć injekcija, sada je ugodan i neinvazivan tretman u kojem se više ne koristi igla. Umjesto toga, usitnjene kapljice seruma ubrizgavaju se kroz nježno proširene pore – bez boli ili nelagode.
Koža se hidratizira i bogato nahrani vrijednim supstancama iz prirodnih izvora. Time se potiče njezine prirodne regenerativne mehanizme.
U ovom tretmanu koristi se snažan piling na bazi glikolne kiseline i visokovrijedan Anti Age Complex 3 serum.

  1. Eksfolijacija

Prvi korak ovog tretmana je nježna eksfolijacija JET SOLUTION SKIN RENEWAL serumima koji će očistiti kožu, ukloniti mrtve stanice i potaknuti prirodnu obnovu stanica. 

MesoJet proizvodi za eksfolijaciju posebno su formulirani za razne tipove kože i stanja, pa se serum bira za svakog ponaosob. 

Koriste se razne kiseline – glikolna i blaga mandelična kiselina, uz dodatak vitamina i drugih njegujućih aktivnih tvari.

  1. Infuzija Anti Age Complex 3 seruma

Nakon što je koža temeljito očišćena  slijedi ubrizgavanje infuzije Anti Age Complex 3 seruma.

Ako je vašoj koži potrebna dodatna njega, tretman se može dopuniti i Boosterom primjerenim tipu i potrebama vaše kože. O tome se možete savjetovati sa svojom kozmetičarkom nakon pregleda kože.

Jet Solution Vitamin C Booster

Ovaj booster se preporučuje za posvjetljivanje kože, uklanjanje hiperpigmentacijskih mrlja i za poticanje proizvodnje kolagena. Odličan je za mlađu kožu koja pati od akni. Vitamin C je izvrstan antioksidans koji pozitivno djeluje na zdravlje i vitalnost kože.

Jet Solution Vitamin B Booster

Vitamin B5 umiruje iritiranu kožu, pridonosi elastičnosti i zategnutosti te dubinski pridonosi hidratizaciji i oporavku kože.

Jet Solution Vitamin A+E Booster

Ovaj multifunkcionalni serum djeluje protiv starenja stimuliranjem obnove stanica i proizvodnje kolagena. Oporavlja osjetljivu i suncem oštećenu kožu.

AKTIVNI SASTOJCI PREPARATA

Anti Age Complex 3 sadrži kombinaciju vitamina B5 i peptida.

Vitamin B5 je jedan od najboljih sastojaka za njegu kože jer sprečava gubitak vlage iz kože i oporavlja suhu, ljuskavu ili grubu kožu. Ubrizgavanjem vitamina B5 dubinski se poboljšava hidratacija, mekoća i elastičnost kože.

Peptidi za poticanje proizvodnje kolagena djeluju umirujuće i njegujuće. Nadoknađivanjem izgubljenog kolagena osiguravaju se trenutni, ali i dugotrajni efekti učvršćivanja kože.

KOME JE MEZOTERAPIJA RUKU NAMIJENJENA

Ovaj tretman namijenjen je osobama koje žele zategnuti kožu ruku, vrata i dekoltea.

Rezultati su vidljivi i mjesecima nakon zadnjeg tretmana, budući da proces započinje infuzijom aktivnih tvari, a nastavlja se kroz prirodne mehanizme obnove kolagena i elastina zahvaljujući prisutnosti hranjivih tvari u dubokim slojevima kože.

TRAJANJE I UČESTALOST TRETMANA

Za cjelovit oporavak tonusa kože ovim tretmanom potrebno je ponoviti tretman kroz 4 do 6 uzastopnih tretmana jednom tjedno. Jedan tretman traje 45 minuta.

SIGURNOST TRETMANA I POSEBNE NAPOMENE

Za većinu ljudi ovaj tretman je potpuno ugodan i siguran. Odmah nakon tretmana možete se vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Ne preporučuje se samo u slučaju ako bolujete od:

  • teških oblika srčanih oboljenja (akutni infarkt miokarda, nestabilna angina pektoris)
  • flebitisa
  • lokalne infekcije tretirane regije

REZERVIRAJTE TERMIN!

Rezervirajte termin putem telefona ili našeg rezervacijskog portala!

TREBATE POMOĆ?

Za sve dodatne informacije obratite nam se sa povjerenjem!

Naručite se za tretman ili zatražite besplatne konzultacije

DARUJTE
GIFT CARD

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice

Trebate pomoć?

Imate pitanja, želite se naručiti ili vas zanima više o našim uslugama? Nazovite nas na broj telefona +385912407990 ili nam pišite. Odgovorit ćemo vam u najskorijem mogućem roku.

Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku!