fbpx

Zašto je kozmetika na bazi algi tako učinkovita?

Ako ste probali Thalionove tretmane ili kozmetiku, sigurno ste zamijetili kvalitetu, bogatstvo i efikasnost njihovih formula. Naime, alge imaju sličan sastav kao naše stanice. Zato je aktivne tvari iz algi puno lakše prodiru kroz opne naših stanica mehanizmom osmoze, donoseći im prijeko potrebne hranjive tvari.
Thalion SPA 1
Zašto je kozmetika na bazi algi tako učinkovita?

Kozmetika na bazi algi i morskih oligominerala iznimno blagotvorno djeluje na kožu. Vraća joj elastičnost, revitalizira, regenerira i smanjuje upalne procese. Aktivni sastojci iz algi djeluju antioksidativno, sprečavajući nastanak oštećenja i usporavajući procese starenja.

Visok udio magnezija, natrija i kalcija važni su za zdrav rast i razvoj mladih stanica kože. Pozitivnim utjecajem na metabolizam, aktivne tvari iz algi i morske vode pomažu ukloniti celulit, zaustaviti starenje i vratiti koži zdrav sjaj. 

A zanimljivo je da alge ne samo da sadrže kolagen – one sadrže sve aminokiseline potrebne koži da proizvodi svoj kolagen. Zato ne čudi da su morske algae jedan od omiljenih izvora aktivnih tvari u luksuznim tretmanima njege.

Prirodne tvari oblikovane naprednim znanstvenim otkrićima

Thalion već decenijama proučava alge i njihovu utjecaj na očuvanje ljepote i mladolikosti kože. Uz idealan omjer ljekovitih tvari, Thalion kozmetika sadrži i biotehnološke komplekse, razvijene u njihovim laboratorijima, koji hrane kožu, omogućavajući joj dubinsku rehidraciju, revitalizaciju i oporavak.

U raskošnim recepturama ove luksuzne kozmetike vaša će koža pronaći dragocjene biokomplekse iznimnog djelovanja na zdravlje i ljepotu kože.

  • OCEOSOMI su mikrosfere ispunjene morskim aktivnim sastojcima koji se isporučuju u srce stanica epiderme, gdje su najučinkovitiji i pružaju najviše njege.
  • STARI TALASO je koncentrat djelomično neslane morske vode. Iznimno pun magnezija, minerala i elemenata u tragovima mora, ovaj kompleks snažno regenerira i revitalizira kožu.
  • THALISOURCE sadrži visoke koncentracije polisaharida i oligopolisaharida iz smeđih morskih algi koji stvaraju snažnu zaštitu za kožu i osiguravaju dragocjenu rezervu vlage.
  • OLIGOSOURCE je aktivni sastojak pun karagenana koji osigurava dvostruku regeneraciju i djelovanje protiv starenja stimulirajući sintezu kolagena.
  • SEBOSOMI su biomimetički vektori ekstrakata morskih algi, posebno dizajnirani za normalizaciju protoka sebuma i obnavljanje zdrave kože.
  • KONCENTRAT MORSKIH ALGA LAMINARIA je ultra koncentrirani ekstrakt morskih algi koji se koristi učinkovit za remineralizaciju kože i oblikovanje figure

Ovi kraljevski raskošni tretmani njege osvojit će vas luksuznim teksturama, iznimno ugodnim mirisom i predivnim osjećajem koji ova prirodna kozmetika ostavlja na vašoj koži.

Thalion tretmani pomažu kod uklanjanja masnoće i celulita, pružaju cjelovito iskustvo opuštanja i dubinski detoksificiraju organizam. 

Ovi tretmani nisu samo učinkoviti u rješavanju estetskih problema – oni su iznimno ugodni jer su praćeni njegućom masažom, posebno razvijenom da vam pruži užitak i potpomogne djelovanje aktivnih tvari preparata. 

PODIJELITE SA DRUGIMA:

Naručite se za tretman ili zatražite besplatne konzultacije

DARUJTE
GIFT CARD

Ostali članci

Radiofrekvencija lica: Tajna mladolikog izgleda bez kirurških zahvata!

Dermaplaning: Tajna sjajne i mladalačke kože je otkrivena!

Hydrafacial tretman – SHE Beauty Lounge

Piling lica

Salon za nokte otkriva tajne savršene manikure i najnovije trendove u njezi noktiju

Put prema čistom licu: definitivni vodič za borbu protiv akni

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice