fbpx

Tajna hijaluronske kiseline

Hijaluronska kiselina je jedna vrsta polisaharida (ugljikohidrata) koja se prirodno nalazi u koži. Smatra se ključnom molekulom ljepote - jer koži daje strukturu, punoću i blistav mladenački sjaj. Hijaluronska kiselina važna je i za zacjeljivanje rana i regeneraciju kože. U čemu je tajna ove zadnje vrijeme toliko često spominjane molekule?Hijaluronska kiselina na sebe veže vodu - može vezati 10.000 puta više vlage od svoje težine. Tekućina koju veže hijaluronska kiselina sporije isparava pa se duže zadržava u koži. Zadržavanjem tekućine ova dragocjena molekula osigurava stalnu hidrataciju kože - ali i daje koži volumen i zategnutost. Kad koža ostaje bez hijaluronske kiseline - gubi se volumen, a samim time nestaje glatkoća, gubi se lijepi sjaj i mladenačka elastičnost kože. Kako starimo, koncentracija hijaluronske kiseline se smanjuje, što dovodi do prvih bora, obješene kože i gubitka volumena. Taj proces se posebno ubrzava nakon tridesete godine. Zato je važno redovitom njegom nadomještati izgubljene zalihe hijaluronske kiseline.
Za izbjeljivanje lica i ruku pjege
Tajna hijaluronske kiseline

Djelovanje hijaluronske kiseline

Hijaluronska kiselina ima niz pozitivnih djelovanja na zdravlje i stanje kože:

  • hidratizira kožu
  • potiče zacjeljivanje rana
  • sprečava nastanak bora i ublažava postojeće bore
  • povećava elastičnost kože
  • može liječiti ekcem 
  • sprečava crvenilo i iritaciju kože lica
  • hrani kolagenska vlakna i tako dodatno podržava čvrstoću i ljepotu kože

Najbolji tretmani za nadomještanje hijaluronske kiseline

Postoje hijaluronske kiseline različitih molekularnih težina i koncentracija. Neke su pogodne za aplikaciju kroz kozmetičke preparate – ali postoje i hijaluronske kiseline koje se mogu unijeti u kožu samo korištenjem mezoterapijskih tretmana, primjerice MesoJet™ ili Dermapen 4™ tretmanima. Zato su mezoterapijski tretmani neizostavni ako želite na najbolji način skrbiti o svojoj koži i zadržati mladenački izgled.

Također, za cjelovitu njegu potrebna je promišljena kombinacija velikih, malih i srednjih molekula – kako bi svi slojevi kože dobili ono što im treba. 

Zato je važno birati tretmane i kozmetičke preparate renomiranih brandova, koji su u svoje recepture ugradili rezultate znanstvenih istraživanja i rigoroznih testiranja, poput Skeyndora

Njihov izniman tretman Skeyndor Power Hyaluronic sadrži kvalitetne molekule raznih molekularnih težina i djeluje na sve slojeve kože, vraćajući joj sjaj i elastičnost. Naši su klijenti izuzetno zadovoljni ovim tretmanom i mi ga od srca preporučujemo.

Uz redovitu njegu kvalitetnim preparatima bogatim hijaluronskim kiselinama raznih molekularnih težina štitimo svoja kolagenska vlakna, zdravlje i zdravu funkciju stanice, a stanicama lica dajemo prijeko potrebnu vlagu koja sprečava oštećenja i gubitak volumena.

Zato koža dulje ostaje mladenački zdrava i puna, zategnuta i glatka.

Naručite se na konzultacije kod naših stručnih kozmetičarki. One će vam predstaviti sve tretmane na bazi hijaluronske kiseline i predložiti one najbolje za vaš tip kože. U She Beauty Loungeu koristimo samo preparate vrhunskih svjetskih brandova i najkvalitetnije uređaje koji će sigurno, bezbolno i kvalitetno pružiti vašoj koži najsuvremeniju njegu.

 

PODIJELITE SA DRUGIMA:

Naručite se za tretman ili zatražite besplatne konzultacije

DARUJTE
GIFT CARD

Ostali članci

Radiofrekvencija lica: Tajna mladolikog izgleda bez kirurških zahvata!

Dermaplaning: Tajna sjajne i mladalačke kože je otkrivena!

Hydrafacial tretman – SHE Beauty Lounge

Piling lica

Salon za nokte otkriva tajne savršene manikure i najnovije trendove u njezi noktiju

Put prema čistom licu: definitivni vodič za borbu protiv akni

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice