fbpx

Njega tijela nakon poroda

Briga o sebi važna je za mlade majke. Tijelo se mora odmoriti od trudnoće i poroda, ali i od svakodnevnih napora koji prate majčinstvo - neprospavanih noći, umora i stresa. Masaže i njegujući tretmani čuvaju majčinu vitalnost, zadovoljstvo i prirodnu ljepotu Kad postanemo majke, ne smijemo zaboraviti sebe.
pregnant-woman-wearing-casual-attire-with-finger-her-chin-enjoying-her-pregnancy
Njega tijela nakon poroda

Rituali njege i opuštanja – prvi korak oporavka

Postpartum je vrijeme za nježnu i blagu brigu o sebi.

Priuštite si blage i njegujuće tretmane. Izbrišite umor od nespavanja i cjelodnevne brige o bebi – sve to ostavlja trag na vašem tijelu i emocionalnom stanju.

Klasična masaža odličan je izbor – potaknut će oporavak tijela od poroda, a vama podariti opuštanje i mir.

Za još više uživanja i opuštanja preporučujemo vam Thalion njegujuće tretmane. Iznimno bogata kozmetika na bazi algi uz posebno osmišljene masaže, luksuzne teksture i opuštajući mirisi dubinski će vas relaksirati i osnažiti za povratak u svakodnevne majčinske dužnosti.

Za vaše lice posebno je ugodan tretman O2toDerm – njega pod kupolom uz čisti kisik i anione vratit će svježinu vašem licu, a tretman će vas opustiti i odmoriti.

Odlični su i Skyendor tretmani koji dubinski njeguju lice i vraćaju svježinu, sjaj i zategnutost.

Uklanjanje hiperpigmentacija – oporavak lica i uklanjanje hiperpigmentacija

Neke trudnice zamjećuju nastanak trudničkih mrlja na licu i tijelu. Iako je to normalna i posve bezopasna pojava, može postarati lice i umanjiti zdrav i mladenački sjaj ujednačenog tena.

Skeyndorov tretman Power C+ ili mezoterapijski tretman izbjeljivanja dvije su odlične metode koje će ukloniti pjege i vratiti vam lijep i ujednačen ten. Skeyndor se koristi samo za lice, a mezoterapijski tretman primjenjujemo i za ujednačavanje tena ruku.

Uklonite strije i zategnite kožu

Nakon što se tijelo oporavilo blagom njegom kroz masaže i Thalion tretmane, možete polako početi razmišljati o uklanjanju strija i zatezanju kože kako biste vratili svoj prirodni tonus kože.

Odlična metoda uklanjanja strija i zatezanje tijela je MesoJet radiofrekvencijski tretman, a tvrdokorne masnoće uklonit ćete odličnim LPG® endermologie tretmanom. Oba su tretmana ugodna i smirujuća, pa će pridonijeti ne samo vašoj ljepoti, nego i dati vam trenutke opuštanja.

Neke žene relativno lako izgube nakupljene kilograme, ali ostane obješena koža – za taj slučaj idealan je Thalionov Firmness Performance tretman koji će kombinacijom visokovrijednih morskih sastojaka i posebnom masažom vratiti koži tonus i čvrstoću.

I na kraju – riješite se celulita

Ako vas muči celulit, ne brinite. Danas imamo iznimno učinkovite metode koje će ga brzo, neinvazivno i efikasno ukloniti.  Radiofrekvencija u kombinaciji s njegujućim Thalion Cellulite Control 3D tretmanom brzo će vratiti tonus i mladenačku zategnutost vašoj figuri.

Uz uklanjanje masnih naslaga, LPG® endermologie tretman pokazuje i odlične rezultate u uklanjanju naslaga celulita. Odličan je ako istodobno želite ukloniti masnoću i celulit.

Cjelovitom brigom brže ćete oporaviti svoje tijelo od trudnoće i poroda, ukloniti posljedice trudnoće – strije, celulit, pjege i masne naslage. Vratite svom tijelu mladenačku figuru, a licu glatkoću i mladenački sjaj. Budite mirna, zadovoljna i lijepa mama. 

Nekad možda nećete stići sve što želite – ali sigurno možete naći pola sata na tretman brze njege lica ili urediti si nokte. Mala životna zadovoljstva puno znače.

Uživajte u djetetu – ali ne zaboravite i sebe.

Ako dojite, jako je važno da su svi tretmani, kozmetika i preparati koje koristite u svojoj njezi sigurni ne samo za vas – nego i vaše dijete. 

Ako niste sigurni što vam treba i što smijete, a što ne nakon poroda i tijekom dojenja – slobodno nam se javite. Možete doći na konzultacije, a naše će vam ljubazne kozmetičarke dati stručan savjet. Zajedno ćemo pronaći najsigurnije, najugodnije i najučinkovitije tretmane koje će vam pružiti zadovoljstvo i mir, ali i efikasno i brzo pokazati željene rezultate.

 

PODIJELITE SA DRUGIMA:

Naručite se za tretman ili zatražite besplatne konzultacije

DARUJTE
GIFT CARD

Ostali članci

Radiofrekvencija lica: Tajna mladolikog izgleda bez kirurških zahvata!

Dermaplaning: Tajna sjajne i mladalačke kože je otkrivena!

Hydrafacial tretman – SHE Beauty Lounge

Piling lica

Salon za nokte otkriva tajne savršene manikure i najnovije trendove u njezi noktiju

Put prema čistom licu: definitivni vodič za borbu protiv akni

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice