fbpx

Njega kisikom i anionima – najprirodnija njega za zdravlje i ljepotu kože

retman kisikom i anionima pod posebnom kupolom jedan je od najučinkovitijih i najugodnijih tretmana njege. Blag je, ugodan, opuštajuć - a istodobno snažno popravlja stanje kože, regenerira oštećene stanice i ojačava prirodne mehanizme obrane kože od vanjskih utjecaja.
O2toderm infuzija kisikom

Njega kisikom i anionima – najprirodnija njega za zdravlje i ljepotu kože

U našem salonu možete uživati u blagodatima tretmana kisikom pod O2toDerm kupolom. Iznimno kvalitetan uređaj koji uz tretman kisikom i anionima pruža i terapiju bojama pružit će vam trenutke odmora i opuštanja, a vaša će koža biti zahvalna za njegujuću i regenerirajuću infuziju dragocjenim molekulama kisika i aniona.

Koža je stalno na udaru zagađenja, UV zračenja i toksina iz okoliša

Naša je koža svakodnevno izložena nepovoljnom utjecaju raznih faktora i slobodnih radikala vezanih uz okolišne faktore kao što su:

 • pušenje
 • izlaganje suncu
 • jedenje zagorene hrane
 • zračenje
 • zagađenje zraka

Da bi se obnovila i spriječila oksidativno djelovanje svih tih negativnih faktora, koža treba čist i svjež kisik i anione, koji će poništiti djelovanje slobodnih radikala i vratiti joj prirodnu vitalnost i svježinu. Ako živimo u gradu, koža je svaki dan izložena nepovoljnim čimbenicima iz zraka. Zato je važno povremeno doći na ovaj tretman i odmoriti kožu, pružajući joj prijeko potreban odmor i njegujući tretman obilnim dozama kisika i aniona.

Kisik ima iznimno blagotvorno djelovanje na stanice kože:

 • pomaže u razgradnji mliječne kiseline i tako ubrzava oporavak mišića kože
 • regenerira oštećene stanice
 • pomaže disanje kože i time osnažuje zdrav metabolizam stanica
 • uništava slobodne radikale i sprečava nastanak oštećenja kože
 • potiče upijanje hijaluronske kiseline i drugih važnih molekula i tako pridonosi hidratizaciji kože

Ovaj tretman isporučuje i anione – “vitamine iz zraka”. Njihovo djelovanje na cijelo tijelo je izuzetno povoljno:

 • kao i kisik, i anioni sprečavaju oksidativni stres
 • potiču cirkulaciju
 • revitalizira stanice.
 • pomažu regenerativne procese u tijelu koje potiču obnavljanje stanica.

Budući da kisik i anioni djeluju na metabolizam i dobrobit stanica kože, izlaganje kisiku donosi mnoge dobrobiti koži, rješavajući širok spektar problema:

 • akne
 • neujednačen ton
 • dehidracija koža
 • bore

A ono što je jako važno za ljude iz užurbanih sredina u kojima se svakodnevno doživljava stres – ovaj tretman neće dodati opterećenje tijelu ili psihi invazivnošću ili nelagodom. Iako ima snažno djelovanje O2toDerm je blag i neopisivo ugodan.

Ovdje doista možemo primijeniti onu staru uzrečicu – spojiti ugodno s korisnim. Dođite na ovaj tretman kako biste iskusili svu moć čistog kisika i aniona u kombinaciji s mirnim trenucima opuštanja, toliko potrebnim u hektičnom vremenu u kojem živimo.

PODIJELITE SA DRUGIMA:

Naručite se za tretman ili zatražite besplatne konzultacije

DARUJTE
GIFT CARD

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ostali članci

Terapija LED svjetlošću – učinkovita metoda borbe protiv starenja i akni

Terapija LED svjetlošću je znanstveno dokazana metoda pomlađivanja kože i liječenja akni koju je razvila NASA za potrebe liječenja rana astronauta u svemirskoj postaji. Kad se tehnologija razvila, prihvatili su je američki marinci, a s vremenom se počela primjenjivati i u salonima ljepote.

Oporavak od stresa i umora – za ljepotu koja dolazi iznutra

Njega kože je važna za ljepotu - ali ni najbolji tretmani ne mogu sakriti umor, stres i napetost. Ne kaže se uzalud da ljepota dolazi iznutra. Mir, opuštenost i odmorenost zrače iz naših lica. Mišići su opušteni, pa se ne mrštimo, opuštaju se bore između očiju i oko usta, oči nam sjaje, a lice blista. Svoju ljepotu i mladolikost moramo njegovati i iznutra, brigom o sebi i trenucima dubinske relaksacije.

Njega kisikom i anionima – najprirodnija njega za zdravlje i ljepotu kože

retman kisikom i anionima pod posebnom kupolom jedan je od najučinkovitijih i najugodnijih tretmana njege. Blag je, ugodan, opuštajuć - a istodobno snažno popravlja stanje kože, regenerira oštećene stanice i ojačava prirodne mehanizme obrane kože od vanjskih utjecaja.

Zašto je kozmetika na bazi algi tako učinkovita?

Ako ste probali Thalionove tretmane ili kozmetiku, sigurno ste zamijetili kvalitetu, bogatstvo i efikasnost njihovih formula. Naime, alge imaju sličan sastav kao naše stanice. Zato je aktivne tvari iz algi puno lakše prodiru kroz opne naših stanica mehanizmom osmoze, donoseći im prijeko potrebne hranjive tvari.

NJEGA TIJELA NAKON PORODA

Briga o sebi važna je za mlade majke. Tijelo se mora odmoriti od trudnoće i poroda, ali i od svakodnevnih napora koji prate majčinstvo - neprospavanih noći, umora i stresa. Masaže i njegujući tretmani čuvaju majčinu vitalnost, zadovoljstvo i prirodnu ljepotu Kad postanemo majke, ne smijemo zaboraviti sebe.

Tajna hijaluronske kiseline

Hijaluronska kiselina je jedna vrsta polisaharida (ugljikohidrata) koja se prirodno nalazi u koži. Smatra se ključnom molekulom ljepote - jer koži daje strukturu, punoću i blistav mladenački sjaj. Hijaluronska kiselina važna je i za zacjeljivanje rana i regeneraciju kože. U čemu je tajna ove zadnje vrijeme toliko često spominjane molekule? Hijaluronska kiselina na sebe veže vodu - može vezati 10.000 puta više vlage od svoje težine. Tekućina koju veže hijaluronska kiselina sporije isparava pa se duže zadržava u koži. Zadržavanjem tekućine ova dragocjena molekula osigurava stalnu hidrataciju kože - ali i daje koži volumen i zategnutost. Kad koža ostaje bez hijaluronske kiseline - gubi se volumen, a samim time nestaje glatkoća, gubi se lijepi sjaj i mladenačka elastičnost kože. Kako starimo, koncentracija hijaluronske kiseline se smanjuje, što dovodi do prvih bora, obješene kože i gubitka volumena. Taj proces se posebno ubrzava nakon tridesete godine. Zato je važno redovitom njegom nadomještati izgubljene zalihe hijaluronske kiseline.

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice