fbpx

Mezoterapijski tretmani – put do svježe, glatke i elastične kože

Mezoterapija je metode stara već nekoliko desetljeća i spada među najučinkovitije i najpopularnije kozmetičke tretmane. Daje brze, dugotrajne i kvalitetne rezultate. Riječ je o unošenju hijaluronske kiseline i koktela hranjivih tvari u duboke slojeve kože koji hrane, hidratiziraju i revitaliziraju stanice kože, vraćajući joj punoću, zdravi sjaj i mladenačku zategnutost.
mesojet mezoterapija 1
Mezoterapijski tretmani – put do svježe, glatke i elastične kože

Navigacija

Naša koža sprečava prodor štetnih tvari u duboke slojeve kože kako bi nas zaštitila. To je dobro za nas. No, prirodna barijera kože isto tako onemogućava unos hijaluronske kiseline i hranjivih tvari – pore kože manje su od molekula hijalurona i drugih koži potrebni tvari. 

Prijeko potrebna vlaga i hranjive tvari ostaju na površini, a stanice u dubini kože ostaju bez hrane i vlage. To narušava njihovu vitalnost i zdravlje, što s vremenom zapažamo kao gubitak volumena, tonusa i glatkoće.

Mezoterapija je rješenje za taj problem – kad ubrizgamo hranjive tvari i vlagu u duboke slojeve kože, koža je biti nahranjena i puna prijeko potrebne vlage. Tada ima sve potrebno za zdravo funkcioniranje. Zato izgleda svježe, glatko i zategnuto.

Prve metode mezoterapije bazirale su se na injektiranju seruma iglom, a takvi tretmani se i danas uspješno koriste. Ali nova dostignuća u kozmetološkoj znanosti dale su nam neinvazivne, a jednako učinkovite metode. Pa ako želite izbjeći mezoterapije koje koriste iglu, MesoJet tretmani su za vas idealni. 

MesoJet – ugodna, sigurna i neinvazivna mezoterapija

Uz pomoć MesoJet uređaja postižemo iste rezultate kao kod ubrizgavanja ljekovitog seruma iglom – ali bez boli, oporavka i nelagode. 

Ovaj uređaj na poseban način, nježno (i privremeno) širi pore kože, a serum se raspršuje u sitne kapljice, pa koža može upiti sve što joj je potrebno. Bez boli, nelagode ili potrebe za oporavkom.

Hidroporacijska mezoterapija unijela je pravu revoluciju u njegu lica. Naši klijenti i klijentice često kažu kako im mezoterapijski tretmani MesoJet uređajem  daju iznimno ugodan osjećaj svježine i čistoće.

Njega lica počinje limfnom drenažom, nastavlja se eksfolijacijom posebnim serumima,  a zatim slijedi njega posebno formuliranim serumima.

Postoje iznimno učinkoviti anti-age serumi koji sprečavaju starenje i poništavaju negativan utjecaj sunčevog zračenja, a tu su i funkcionalni serumi koji ublažavaju rozaceju i uklanjaju hiperpigmentacije. Jedan od iznimno učinkovitih tretmana je i uklanjanje akni. 

Posebno je omiljen Red Carpet mezoterapijski tretman koji osvježava lice kako biste zablistali na vama važnim događanjima. 

Microneedling mezoterapijski tretman

Na malo drugačijem principu – ali s jednako dobrim učinkom – radi iznimno popularan i učinkovit Dermapen 4™ tretman. Riječ je o uređaju koji ima puno mikroiglica koje brzim pokretima rade sitne kanale u koži. 

Zadnja generacija uređaja koju koristimo u She Beauty Loungeu ima iznimno fine iglice i visoku brzinu rada pa je tretman ugodan i pogodan i za osjetljivu kožu.

Microneedling radi na dva nivoa. Koža koja detektira nastanak sitnih oštećenja – mikrokanala signalizira svojim stanicama da brzo prionu na popravak kože. Koža zato odmah počinje proizvoditi kolagen i elastin, popravljajući trenutno svoju teksturu.

A drugi je nivo mezoterapija – kroz sitne kanale brzo i lako ljekoviti serumi prodiru u kožu, hraneći i hidratizirajući kožu tamo gdje joj je takva njega najpotrebnija.

Rezultat je osvježena, pomlađena i blistavo sjajna koža.

Mezoterapijski tretmani su iznimno učinkoviti – osim što je koža odmah svježija i zategnutija, odlikuju se i dugotrajnim i kvalitetnim rezultatima.  Zato ako želite popraviti bilo koje stanje svoje kože – mezoterapijski tretmani su idealni za vas. 

 

PODIJELITE SA DRUGIMA:

Naručite se za tretman ili zatražite besplatne konzultacije

DARUJTE
GIFT CARD

Ostali članci

Što je Dermapen 4 Microneedling?

Najučinkovitiji anticelulitni tretmani za savršenu kožu

Mehaničko čišćenje lica

Terapija LED svjetlošću – učinkovita metoda borbe protiv starenja i akni

Terapija LED svjetlošću je znanstveno dokazana metoda pomlađivanja kože i liječenja akni koju je razvila NASA za potrebe liječenja rana astronauta u svemirskoj postaji. Kad se tehnologija razvila, prihvatili su je američki marinci, a s vremenom se počela primjenjivati i u salonima ljepote.

Oporavak od stresa i umora – za ljepotu koja dolazi iznutra

Njega kože je važna za ljepotu - ali ni najbolji tretmani ne mogu sakriti umor, stres i napetost. Ne kaže se uzalud da ljepota dolazi iznutra. Mir, opuštenost i odmorenost zrače iz naših lica. Mišići su opušteni, pa se ne mrštimo, opuštaju se bore između očiju i oko usta, oči nam sjaje, a lice blista. Svoju ljepotu i mladolikost moramo njegovati i iznutra, brigom o sebi i trenucima dubinske relaksacije.

Njega kisikom i anionima – najprirodnija njega za zdravlje i ljepotu kože

retman kisikom i anionima pod posebnom kupolom jedan je od najučinkovitijih i najugodnijih tretmana njege. Blag je, ugodan, opuštajuć - a istodobno snažno popravlja stanje kože, regenerira oštećene stanice i ojačava prirodne mehanizme obrane kože od vanjskih utjecaja.

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice