fbpx

Mezoterapijski tretmani – put do svježe, glatke i elastične kože

Mezoterapija je metode stara već nekoliko desetljeća i spada među najučinkovitije i najpopularnije kozmetičke tretmane. Daje brze, dugotrajne i kvalitetne rezultate. Riječ je o unošenju hijaluronske kiseline i koktela hranjivih tvari u duboke slojeve kože koji hrane, hidratiziraju i revitaliziraju stanice kože, vraćajući joj punoću, zdravi sjaj i mladenačku zategnutost.
mesojet mezoterapija 1

Mezoterapijski tretmani – put do svježe, glatke i elastične kože

Naša koža sprečava prodor štetnih tvari u duboke slojeve kože kako bi nas zaštitila. To je dobro za nas. No, prirodna barijera kože isto tako onemogućava unos hijaluronske kiseline i hranjivih tvari – pore kože manje su od molekula hijalurona i drugih koži potrebni tvari. 

Prijeko potrebna vlaga i hranjive tvari ostaju na površini, a stanice u dubini kože ostaju bez hrane i vlage. To narušava njihovu vitalnost i zdravlje, što s vremenom zapažamo kao gubitak volumena, tonusa i glatkoće.

Mezoterapija je rješenje za taj problem – kad ubrizgamo hranjive tvari i vlagu u duboke slojeve kože, koža je biti nahranjena i puna prijeko potrebne vlage. Tada ima sve potrebno za zdravo funkcioniranje. Zato izgleda svježe, glatko i zategnuto.

Prve metode mezoterapije bazirale su se na injektiranju seruma iglom, a takvi tretmani se i danas uspješno koriste. Ali nova dostignuća u kozmetološkoj znanosti dale su nam neinvazivne, a jednako učinkovite metode. Pa ako želite izbjeći mezoterapije koje koriste iglu, MesoJet tretmani su za vas idealni. 

MesoJet – ugodna, sigurna i neinvazivna mezoterapija

 

Uz pomoć MesoJet uređaja postižemo iste rezultate kao kod ubrizgavanja ljekovitog seruma iglom – ali bez boli, oporavka i nelagode. 

Ovaj uređaj na poseban način, nježno (i privremeno) širi pore kože, a serum se raspršuje u sitne kapljice, pa koža može upiti sve što joj je potrebno. Bez boli, nelagode ili potrebe za oporavkom.

Hidroporacijska mezoterapija unijela je pravu revoluciju u njegu lica. Naši klijenti i klijentice često kažu kako im mezoterapijski tretmani MesoJet uređajem  daju iznimno ugodan osjećaj svježine i čistoće.

Njega lica počinje limfnom drenažom, nastavlja se eksfolijacijom posebnim serumima,  a zatim slijedi njega posebno formuliranim serumima.

Postoje iznimno učinkoviti anti-age serumi koji sprečavaju starenje i poništavaju negativan utjecaj sunčevog zračenja, a tu su i funkcionalni serumi koji ublažavaju rozaceju i uklanjaju hiperpigmentacije. Jedan od iznimno učinkovitih tretmana je i uklanjanje akni. 

Posebno je omiljen Red Carpet mezoterapijski tretman koji osvježava lice kako biste zablistali na vama važnim događanjima. 

Microneedling mezoterapijski tretman

 

Na malo drugačijem principu – ali s jednako dobrim učinkom – radi iznimno popularan i učinkovit Dermapen 4™ tretman. Riječ je o uređaju koji ima puno mikroiglica koje brzim pokretima rade sitne kanale u koži. 

Zadnja generacija uređaja koju koristimo u She Beauty Loungeu ima iznimno fine iglice i visoku brzinu rada pa je tretman ugodan i pogodan i za osjetljivu kožu.

Microneedling radi na dva nivoa. Koža koja detektira nastanak sitnih oštećenja – mikrokanala signalizira svojim stanicama da brzo prionu na popravak kože. Koža zato odmah počinje proizvoditi kolagen i elastin, popravljajući trenutno svoju teksturu.

A drugi je nivo mezoterapija – kroz sitne kanale brzo i lako ljekoviti serumi prodiru u kožu, hraneći i hidratizirajući kožu tamo gdje joj je takva njega najpotrebnija.

Rezultat je osvježena, pomlađena i blistavo sjajna koža.

Mezoterapijski tretmani su iznimno učinkoviti – osim što je koža odmah svježija i zategnutija, odlikuju se i dugotrajnim i kvalitetnim rezultatima.  Zato ako želite popraviti bilo koje stanje svoje kože – mezoterapijski tretmani su idealni za vas. 

 

PODIJELITE SA DRUGIMA:

Naručite se za tretman ili zatražite besplatne konzultacije

DARUJTE
GIFT CARD

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ostali članci

Terapija LED svjetlošću – učinkovita metoda borbe protiv starenja i akni

Terapija LED svjetlošću je znanstveno dokazana metoda pomlađivanja kože i liječenja akni koju je razvila NASA za potrebe liječenja rana astronauta u svemirskoj postaji. Kad se tehnologija razvila, prihvatili su je američki marinci, a s vremenom se počela primjenjivati i u salonima ljepote.

Oporavak od stresa i umora – za ljepotu koja dolazi iznutra

Njega kože je važna za ljepotu - ali ni najbolji tretmani ne mogu sakriti umor, stres i napetost. Ne kaže se uzalud da ljepota dolazi iznutra. Mir, opuštenost i odmorenost zrače iz naših lica. Mišići su opušteni, pa se ne mrštimo, opuštaju se bore između očiju i oko usta, oči nam sjaje, a lice blista. Svoju ljepotu i mladolikost moramo njegovati i iznutra, brigom o sebi i trenucima dubinske relaksacije.

Njega kisikom i anionima – najprirodnija njega za zdravlje i ljepotu kože

retman kisikom i anionima pod posebnom kupolom jedan je od najučinkovitijih i najugodnijih tretmana njege. Blag je, ugodan, opuštajuć - a istodobno snažno popravlja stanje kože, regenerira oštećene stanice i ojačava prirodne mehanizme obrane kože od vanjskih utjecaja.

Zašto je kozmetika na bazi algi tako učinkovita?

Ako ste probali Thalionove tretmane ili kozmetiku, sigurno ste zamijetili kvalitetu, bogatstvo i efikasnost njihovih formula. Naime, alge imaju sličan sastav kao naše stanice. Zato je aktivne tvari iz algi puno lakše prodiru kroz opne naših stanica mehanizmom osmoze, donoseći im prijeko potrebne hranjive tvari.

NJEGA TIJELA NAKON PORODA

Briga o sebi važna je za mlade majke. Tijelo se mora odmoriti od trudnoće i poroda, ali i od svakodnevnih napora koji prate majčinstvo - neprospavanih noći, umora i stresa. Masaže i njegujući tretmani čuvaju majčinu vitalnost, zadovoljstvo i prirodnu ljepotu Kad postanemo majke, ne smijemo zaboraviti sebe.

Tajna hijaluronske kiseline

Hijaluronska kiselina je jedna vrsta polisaharida (ugljikohidrata) koja se prirodno nalazi u koži. Smatra se ključnom molekulom ljepote - jer koži daje strukturu, punoću i blistav mladenački sjaj. Hijaluronska kiselina važna je i za zacjeljivanje rana i regeneraciju kože. U čemu je tajna ove zadnje vrijeme toliko često spominjane molekule? Hijaluronska kiselina na sebe veže vodu - može vezati 10.000 puta više vlage od svoje težine. Tekućina koju veže hijaluronska kiselina sporije isparava pa se duže zadržava u koži. Zadržavanjem tekućine ova dragocjena molekula osigurava stalnu hidrataciju kože - ali i daje koži volumen i zategnutost. Kad koža ostaje bez hijaluronske kiseline - gubi se volumen, a samim time nestaje glatkoća, gubi se lijepi sjaj i mladenačka elastičnost kože. Kako starimo, koncentracija hijaluronske kiseline se smanjuje, što dovodi do prvih bora, obješene kože i gubitka volumena. Taj proces se posebno ubrzava nakon tridesete godine. Zato je važno redovitom njegom nadomještati izgubljene zalihe hijaluronske kiseline.

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice