fbpx

Što doista pomaže u borbi protiv celulita?

Svaka žena želi spriječiti nastanak ili ukloniti celulit na svojim nogama, bedrima ili trbuhu. Površina kože s celulitom izgleda kvrgavo i naborano, poput narančine kore i narušava ljepotu ženske figure. Povrh toga - celulit otežava cirkulaciju i čini da se osjećamo tromo i teško. Kad se riješimo celulita, lakoća se vraća u naše tijelo, a mi smo zadovoljnije svoijm ljepšim, zategnutijim izgledom - osjećamo se i izgledamo bolje.U She Beauty Loungeu odabrali smo najučinkovitije tretmane koji sami - ili u kombinaciji - donose najbolje rezultate. Uz naše tretmane preporučujemo da kombinirate zdravu, laganu prehranu i rekreativno bavljenje sportom - i rezultati neće izostati.
LPG
Što doista pomaže u borbi protiv celulita?

Svaka žena želi spriječiti nastanak ili ukloniti celulit na svojim nogama, bedrima ili trbuhu. Površina kože s celulitom izgleda kvrgavo i naborano, poput narančine kore i narušava ljepotu ženske figure. 

Povrh toga – celulit otežava cirkulaciju i čini da se osjećamo tromo i teško. Kad se riješimo celulita, lakoća se vraća u naše tijelo, a mi smo zadovoljnije svoijm ljepšim, zategnutijim izgledom – osjećamo se i izgledamo bolje.

U She Beauty Loungeu odabrali smo najučinkovitije tretmane koji sami – ili u kombinaciji – donose najbolje rezultate. Uz naše tretmane preporučujemo da kombinirate zdravu, laganu prehranu i rekreativno bavljenje sportom – i rezultati neće izostati.

MESOJET™ RADIOFREKVENCIJA – TRETMAN ZA OBNOVU KOLAGENA, ELASTINA I AKVAPORINA

Ovo je jedan od najučinkovitijih tretmana u borbi protiv celulita. Baziran na višegodišnjim znanstvenim istraživanjima, odobren od strane rigorozne FDA, američke agencije za hranu i lijekove. 

MesoJet™ uređaj na posve siguran način uklanja celulit, a zatim potiče procese regeneracije kože i vezivnog tkiva proizvodnjom kolagena, elastina i akvaporina. Rezultat je zategnuta koža i smanjen obujam tijela na kritičnim zonama.

Ovaj tretman vam daje sličan osjećaj kao masaža toplim kamenjem. Iako je neinvazivan i ugodan, rezultati se vide jako brzo – već nakon prvog tretmana koža će biti vidljivo zategnutija. 

MesoJet™ radiofrekvencija će ukloniti celulit, ali i zategnuti kožu i ukloniti strije i ožiljke. Vrhunski uređaj za vrhunske rezultate.

LPG ENDERMOLOGIE® ANTICELULITNI TRETMAN

Puno ljudi, usprkos vježbanju i dijetama, ne uspijeva ukloniti masnoće i celulit ili zategnuti obješenu kožu. Neke masnoće ne reagiraju na vježbanje – jedini način uklanjanja su profesionalni tretmani koji djeluju u dubinskim slojevima kože.

LPG ENDERMOLOGIE® je odličan u takvim slučajevima. Ovaj uređaj već više od trideset godina uživa povjerenje milijuna žena širom svijeta jer učinkovito i ugodno rješava problem celulita. 

Tretman nalikuje na snažnu masažu uz efekt vakuuma. Djeluje na duboke slojeve kože i vezivno tkivo gdje pokreće prirodnu razgradnju masnoća i potiče proizvodnju kolagena. 

Dodatni plus ovog tretmana je u tome što smekšava kožu i tako oslobađa cirkulaciju – zato toksini i otpadne tvari lakše odlaze iz tijela, pa je figura vitkija, stanje kože se bitno popravlja, a tijelo je lakše i vitalnije.

PROKUŠANI TRADICIONALNI TRETMANI – MASAŽA I MADEROTERAPIJA

Iskusna kozmetičarka može učiniti čuda svojom masažom rukama ili posebnim valjcima za maderoterapiju. 

Stručna masaža i maderoterapija potiču cirkulaciju, izlučivanje otpadnih tvari i proizvodnju kolagena i elastina. A oba tretmana pozitivno djeluju i na vaš duh, opuštajući vas i vraćajući poletnost i osjećaj lakoće u vaše tijelo.

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža je dokazano učinkovit tretman za razgradnju masnih stanica, vraćanje tonusa, povećanje čvrstoće i elastičnosti kože. Pomoći će izlučivanju viška vode i štetnih tvari iz organizma i tako vam pomoći ne samo da izgledate – nego se i osjećate bolje.

Ako iz ovaj tretman izbacite brze ugljikohidrate (bijelo brašno, šećer, grickalice i slično) i povećate unos vode, rezultat će biti još bolji.

Maderoterapija

Primarna zadaća maderoterapije je stimulacija limfnog sustava na kritičnim zonama ravnomjernim i ritmičkim pokretima posebno dizajniranim drvenim valjcima. Time se potiče limfna drenaža i temeljita detoksifikacija organizma – osim željenog estetskog efekta smanjenja celulita, ovaj tretman doprinosi zdravlju, dobrom osjećaju i cjelovitoj relaksaciji organizma.

Popularno nazvana „masaža oklagijama” preporučuje se svima koji se žele osloboditi celulita na nogama, stražnjici, rukama ili trbuhu.

Iako izgledaju nazubljeno – maderoterapijski valjci su ugodni i opuštajući – bol nije i ne smije biti dio ovog tretmana.

LUKSUZNI THALION SPA TRETMAN ZA UKLANJANJE CELULITA

Thalion kozmetika bazirana je na morskim algama i dragocjenim mineralima iz mora. Njihovi bogati i učinkoviti preparati rezultat su višegodišnjih znanstvenih istraživanja, a uz vrhunske preparate Thalion razvija i posebne masaže koje podržavaju djelovanje aktivnih tvari. 

Ako želite spojiti anticelulitne tretmane i kraljevsko uživanje i opuštanje, CELLULITE CONTROL 3D tretman je idealan za vas.

Focus [3D] Cellulite, gel-krema za tijelo koja se koristi u ovom tretmanu uklanja masne stanice, drenira i eliminira toksine, a zatim obnavlja kolagen i vraća koži zategnutost i svježinu.

Tretman uključuje piling, raskošne i bogate preparate ugodne teksture i mirisa te više vrsta ugodnih i djelotvornih masaža koje pokreću procese izlučivanja toksina i viška tekućine. 

Svaki od ovih tretmana djelotvoran je, ugodan, siguran i pouzdan. Koji ćete odabrati – ovisi o vašim preferencijama. Netko više voli tretmane s uređajima, dok drugi ljudi preferiraju masažu ili raskošne njegujuće tretmane Thalion kozmetikom. 

Ako niste sigurni što je idealan tretman za vas – ili kombinacija tretmana – javite nam se za konzultacije. Naše ljubazne kozmetičarke mogu vam preporučiti tretmane temeljem pregleda vaše kože i razgovora o vašim željama.

PODIJELITE SA DRUGIMA:

Naručite se za tretman ili zatražite besplatne konzultacije

DARUJTE
GIFT CARD

Ostali članci

Radiofrekvencija lica: Tajna mladolikog izgleda bez kirurških zahvata!

Dermaplaning: Tajna sjajne i mladalačke kože je otkrivena!

Hydrafacial tretman – SHE Beauty Lounge

Piling lica

Salon za nokte otkriva tajne savršene manikure i najnovije trendove u njezi noktiju

Put prema čistom licu: definitivni vodič za borbu protiv akni

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice