fbpx

Ekstenzije trepavica

Ugradnjom ekstenzija trepavica trepavice postaju gušće i dulje, vaš pogled senzualan i dramatičan – a maskara vam više neće biti potrebna.

TRAJANJE TRETMANA

120min

BROJ TRETMANA

1

CIJENA TRETMANA

Pogledajte u cjeniku

Navigacija

KAKO SE RADE EKSTENZIJE TREPAVICA

Ugradnja ekstenzija trepavica radi se lijepljenjem jedne, dvije ili više umjetnih trepavica na jednu prirodnu trepavicu korištenjem specijalnog ljepila.

Umjetne trepavice proizvode se od različitih tvari, različitih su duljina i debljine. To omogućava da odaberete željeni stil vaših trepavica, ali i da se kombinacijom više vrsta trepavica postigne prirodniji izgled.

Dulje trepavice kozmetičarka će postaviti na vanjske kuteve oka, dok su kraće primjerenije za unutarnje dijelove kapka.

Nakon što kozmetičarka završi lijepljenje trepavica, odmorit ćete desetak minuta koliko je potrebno da se ljepilo stvrdne.

Ovo je iznimno pedantan zahvat koji traži stručnost i visoku razinu higijene. Odabirom našeg salona možete biti sigurni u vašu sigurnost i iznimne rezultate jer posvećujemo puno pažnje edukacijama i visokoj razini higijene.

U našem salonu možete pronaći klasične i volumenske. Nudimo i hibridne trepavice (mix klasičnih i volumesnkih ekstenzija)

KOME JE OVAJ TRETMAN EKSTENZIJE TREPAVICA NAMIJENJEN

Ako želite gušće trepavice bez svakodnevnog nanošenja maskare – ovo je idealan tretman za vas. 

O svim detaljima ekstenzija trepavica naše se klijentice dogovaraju s kozmetičarkom koja će saslušati njihove želje, pregledati trepavice i predložiti kako postići željene rezultate.

TRAJANJE TRETMANA I KOLIKO ČESTO SE RADI NADOGRADNJA TREPAVICA

Budući da se radi o preciznoj ugradnji jedne po jedne trepavice, ovaj tretman može trajati i više od devedeset minuta.

No, tretman je ugodan i bezbolan – iskoristite to vrijeme za odmor i relaksaciju.

Naše trepavice imaju prirodan ritam rasta i opadanja. Svaka naša trepavica ima životni vijek od otprilike mjesec dana. Kad trepavici dođe vrijeme da ispadne – s njom će ispasti i ugrađena umjetna trepavica. To je normalan proces na koji treba računati.

Zato je ekstenzije potrebno obnavljati u ritmu od oko 2-4 tjedna – ovisno o brzini rasta vaših trepavica.

SIGURNOST UGRADNJE TREPAVICA I POSEBNE NAPOMENE

Za najbolji efekt dobro je 24 sata prije tretmana ne koristiti šminku kako na trepavicama ne bi bilo zaostale maskare. 

Prvih 48 sati nakon tretmana izbjegavajte kontakt s vodom. Nakon toga, slobodno se možete tuširati, kupati i plivati. 

Za čišćenje oka izbjegavajte preparate za čišćenje i njegu na uljnoj bazi kako ne bi došlo do otapanja ljepila.

Nemojte trljati oči – tako ćete spriječiti pucanje trepavica. Potrebno je izbjegavati mehaničke uvijače trepavica – toplinski uvijači bolja su opcija.

Ekstenzija trepavica u Splitu: Kako kvaliteta, higijena i stručnost utječu na cijenu?

Ugradnja trepavica postala je neizostavan trend u svijetu ljepote, a Split nudi brojne mogućnosti za sve one koji sanjaju o dugim, gustom i raskošnim trepavicama. Međutim, jedno od prvih pitanja koje se postavlja je – koliko to zapravo košta?

Cijena ugradnje trepavica u splitu može varirati ovisno o raznim faktorima, uključujući kvalitetu materijala, higijenu prostora i stručnost kozmetičara. U SHE Beauty Lounge, cijene se kreću u rasponu od 40€ do 55€.

Kvaliteta materijala je jedan od ključnih faktora koji utječu na cijenu ugradnje trepavica. Ugradnja trepavica može se obaviti s različitim vrstama materijala, kao što su sintetičke trepavice, svila ili čak mink dlake. Visokokvalitetni materijali pružaju izuzetno prirodan izgled i dugotrajnost, ali su često skuplji.

Higijena je također važna komponenta prilikom odabira salona za ugradnju trepavica. Kozmetičari bi trebali poštovati stroga pravila higijene, koristiti sterilne instrumente i provoditi odgovarajuće postupke dezinfekcije. Kvalitetan beauty salon poput SHE Beauty Lounge će osigurati sigurno i čisto okruženje za postupak ugradnje trepavica.

Stručnost kozmetičara također može utjecati na cijenu ugradnje trepavica. Kozmetičari s višim stupnjem stručnosti, dugogodišnjim iskustvom i dodatnim certifikatima često mogu naplaćivati više. Njihova vještina i preciznost osigurat će kvalitetan i estetski privlačan rezultat.

Kada se odlučujete za ugradnju trepavica, svakako razmislite o gore navedenim faktorima. Iako viša cijena može zvučati neprivlačno na prvi pogled, važno je zapamtiti da kvalitetan rezultat vrijedi ulaganja. Dugotrajne trepavice koje izgledaju prirodno i savršeno su vrijedne svakog eura.

Ugradnja trepavica u Splitu u SHE Beauty Lounge može biti pravi izbor za sve one koji žele poboljšati izgled svojih trepavica.

REZERVIRAJTE TERMIN!

Rezervirajte termin putem telefona ili našeg rezervacijskog portala!

TREBATE POMOĆ?

Za sve dodatne informacije obratite nam se sa povjerenjem!

Naručite se za tretman ili zatražite besplatne konzultacije

DARUJTE
GIFT CARD

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice

Trebate pomoć?

Imate pitanja, želite se naručiti ili vas zanima više o našim uslugama? Nazovite nas na broj telefona +385912407990 ili nam pišite. Odgovorit ćemo vam u najskorijem mogućem roku.

Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku!