fbpx

Archives: Usluge

Anti-age tretmani

Saznajte više Jet solution Bio-rejuvenation cjelovita napredna linija seruma posebno namjenjena za sljedeće Anti-Age tretmane-pomlađivanje, fine linije, duboke bore, toniranje, očuvanje mlade kože i oksidirane

Manikura

Njegovane ruke i nokti odraz su brige o sebi, znak zdravlja i garancija dobrog prvog dojma. Urednu i njegovanu ruku uvijek primijetimo – bilo da je ženska ili muška.

Profesionalna manikura u SHE Beauty Loungeu pružit će vam raskošan, opuštajuć i ugodan doživljaj njege.

Vaše ruke bit će meke i baršunaste, a nokti uređeni po vašem ukusu.

Pedikura

Njegovana stopala ukazuju na dobro zdravlje, brigu o sebi i visok stupanj higijene. Povrh toga, pedikura opušta stopala i tijelo doprinoseći cjelovitoj dobrobiti i ljepoti.

MEZOTERAPIJA RUKU, VRATA ili DEKOLTEA

I koža vaših ruku, vrata i dekoltea može biti mladenački zategnuta, gipka i sjajna zahvaljujući inovativnom MesoJet tretmanu.
Ljekovite tvari iz Anti Age Complex 3 seruma potiču prirodnu obnovu kolagena i elastina pa je efekt ovog tretmana dugotrajan i postojan.
Osvježena, dubinski nahranjena i hidratizirana koža osjeća se i izgleda bolje.

Mezoterapija ruku – uklanjanje pjega i mrlja

Ovaj tretman nježno, ali iznimno učinkovito uklanja ili ublažava hiperpigmentacijske mrlje, pjege od sunca i posvjetljava ten ruku, dekoltea i vrata.
Vraća koži mladenački sjaj, tonus i ujednačen ten.

PRETJERANO ZNOJENJE SPRIJEČITE MESOJET SWEATLESS TRETMANOM

Jako se znojite i to vam stvara nelagodu? MesoJet Sweatles tretman na potpuno prirodan i bezbolan način, bez nuspojava i negativnih posljedica, rješava ili ublažava taj problem.

Znojenje na tretiranoj regiji se drastično smanjuje, a vi se osjećate sigurnije i ugodnije čak i za visokih ljetnih temperatura ili u stresnim situacijama.

Mezoterapija ruku, vrata ili dekoltea

Ovaj tretman nježno, ali iznimno učinkovito uklanja ili ublažava hiperpigmentacijske mrlje, pjege od sunca i posvjetljava ten ruku, dekoltea i vrata.
Vraća koži mladenački sjaj, tonus i ujednačen ten.

JetOp mezoterapija za kosu i vlasište

JetOp tretman je najsuvremenija metoda za oporavak vlasišta, sprečavanje opadanja vlasi i postizanje bolje kvalitete kose.
Bazira se na neinvazivnom ubrizgavanju visokovrijednih aktivnih sastojaka koji čiste i hrane vlasište, potiču cirkulaciju i tako stimuliraju rast kose.
Tretman je ugodan i potpuno bezbolan.

Zabranjeno je kopiranje sadržaja ove stranice